Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy trend aby polacy przekonali sie ze karmienie piersia to cos normalnego

Polecane posty

Gość gość

Jak karmie piersia, zarowna ja jak i moje kolezanki to odslaniamy obie piersi, zupelnie swobodnie dajemy im zwisac. To jest zupelnie cos normalnego, nie widze w tym nic zlego. Czas aby polka wyszla z zascianka nienormalnosci!

Gość gość
prowo... jak zwierzęta...po co ubierasz stanik i koszulke jak to coś naturalnego.

Gość gość
Jebnij się w łeb, durne prowo autorko

Gość gość
kolej na wasze krocze

Gość gość
Bo karmienie jest normalne, a to co napisała autorka to jakaś kpina. Autorko prowokacje też trzeba umieć pisać.

Gość gość
och ty prowokatorko niedobra:D

Gość gość
Po to zakładam stanik żeby się pindrzyć! Żeby sobie unieść kiedy mi opada. A jeśli mnie stać i mam odwagę, idę sobie zrobić sztuczne cycki i wtedy już świecę nimi legalnie przed światem, regularnie wykonując im foty i udostępniając w socjal mediach! Po miesiącu już robię na tym gruba kasę. A kiedy jestem matką polką i karmię cycem swe dzieci mam wyje/bane na poglądy osób postronnych i nie próbuję prostować beretów rytych w celach marketingowych na codzień bo za dzień za dwa sama wykorzystam fakt że są one zryte!

Gość gość
zryte to ty masz i to fest!

Gość gość
A kto mówi, że karmienie jest nienormalne? Nienormalne i obrzydliwe jest narażanie innych ludzi na widok paskudnych cycków ssanych przez dziecko w miejscu publicznym.

Gość gość
Haha prowo ale ...Karmiące Cyce na Ulice - wpiszcie sobie w google to się zdziwicie kto to propaguje . Wbrew pozorom prowokator niewiele odszedł od rzeczywistości...