Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy i znow te ugryzienia

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy Wy jak bylyscie lub jestescie w ciazy to tez tak okropnie gryzly was komary? Ja juz nie moge sobie z nimi poradzic. Jestem w 37 tc i od dwoch tygodni codziennie budze sie z bablami a dzis to mialam ich az 6. . niby moskitiery w oknie sa a i tak to dziadostwo sie pcha. Zaczynam sie marrwic czy aby napewno nie zaszkodzi to dziecku bo naprawde codziennie mam jakis slad po ukaszeniu czasem nawet kilka. Czy wam tez tak dokuczaja te komarzyska i czy moge byc spokojna o dziecko? Prosze o odpowiedzi

Gość gość
Moze znacie jakis sposob na komary bezpieczny w ciazy?

Gość gość
Ja stosowałam taką wtyczkę do kontaktu i nie byłam pogryziona

Gość gość
Dziewczyny a czy takie czeste ukaszenia sa bezpieczne dla dziecka? Dzis jak zobaczylam 6 babli to sie przerazilam. .

Gość gośćmen
Gdyby ugryzienia komarów były niebezpieczne dla dziecka, to gatunek Homo Sapiens by nie istniał :) Wyluzuj.

Gość gość
W ciąży masz podwyższoną temperature ciała i dlatego komary spośród wszystkich domowników lecą do ciebie:)

Gość gość
leć do lekarza !!! ino szybkoooo!!!!

Gość gość
hej, mnie tez w ciąży komary zaczęły gryźć!do tej pory nie lubiły mojej krwi :) ale to ze względu na wyższa temp ciała się tak uczepiły. ja stosuję wtyczkę do kontaktu na komary + moskitierę na okna i mam spokój.

Gość gość
Ja używałam Brosa do kontaktu. Bardzo skuteczny. Ma identyczny skład jak taki Bros dla dzieci od 1 roku życia, więc nie bałam się, że mi zaszkodzi. Dziecko zdrowe.