Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inik został wyrzucony z Arki

Polecane posty

Gość gość

za knucie intryg z Imperium!:D

Gość gość
Imperium też została wyrzucona za przeszkodę w adoracji Muchy przez Najszybszego :-D

Gość blednygosc
arka jeszcze istnieje?

Gość gość
Ja słyszałam że nie potrafił się zachować i strasznie się awanturował jak wieśniak :classic_cool:

Gość gość
Cynik go wywalił;)

Gość gość
Żadna tajemnicapotwierdzam, Cynik mnie wyyebał za słowanie wiem dlaczego, może mu w gębie zaschło.

Gość gość
Dziecinada.

Gość gość
Dobrze że nie za czyny.

Gość gość
Oni wolą farmazony pociskać, niż żyć realnie.

Gość gość
Jacy Oni?

Gość gość
sracy :D:D :D:D:D:D

Gość gość
Kaleka się ubawił :D:D

Gość gość
Nie znasz się. To jest bardziej ekscytujące niż Polsat 2.

Gość gość
A niby ty szyderco( pewnie to jeden z wielu nicków) nie żyjesz wirtualnym życiem? To co tu robisz? Po co to udawanie że jesteś inny niż reszta? ;)

Gość gość
Co za kretyni. Nikt mnie z Arki nie wyrzucił, a ściągnął mnie na nią Cynik. Jak wielu wie, miał do tego prawo. Ale Arka to forum ciotek, tylko one tam piszą i sporadycznie kilka osób. Weszłam tam kilka razy i zrezygnowałam dobrowolnie. Proszę mnie nie mieszać w swoje halucynacje. :P O kilka razy za dużo jak widać się tam logowałam, skoro piszecie takie głupoty. :O (od śledzenie romansu ;) po knucie :O ) Cynik, dziękuję Ci jeszcze raz za zaproszenie. Reszta bez komentarza.🖐️ 4I P.S. Bledny z tego co wiem i widziałam Arka to pusty wrak. Dno blisko. Kafe wita. A Bezlitosna Szydera- tak trzymać. ;)

Gość gość
Imperium, nie wiem, dlaczego dajesz się w to wciągać i nie interesuje mnie to już. Czasy, w których by mi zależało, by cokolwiek z kimkolwiek tu wyjaśniać i prostować ścieżki - minęły. Użyję więc tylko Twoich słów: proszę, pozwól mi zachować pozostałości szacunku do Ciebie. Gdyż uważam, że konfliktu nie ma, został on wywołany przez Super Trolla, który zapewne wiele miał tu w przeszłości podobnych osiągów ;) Na tym korzystają tylko nicki wiecznie szukające bolca i nowego przytuliska ;) Pozdrawiam, naprawdę bez żadnych emocji :)I potwierdzam: to trollowskie brednie, nikt Imperium znikąd nie wyrzucał :)

Gość gość
A, też czytałam Twoje niedawne inne słowa: jacy głupi ludzie tu siedzą, a życie toczy się gdzie indziej ;) Polecam pamięci (Twojej, mojej), odkrywcza myśl ;)

Gość gość
Forum ciotek? Przecież to forum cynika.

Gość gość
Eve, głupich nie sieją. Są na Kafe. ;) Ja tylko napisałam prawdę. Nie widzę powodu żeby ukrywać oczywistą oczywistość. Niech i trolle wiedzą. Każdy i tak przypasuje sobie swojszą prawdę po swojemu. Prawda? ;) Trzymaj się cieplutko. :) 🖐️ P.S. cieszę się, że czytałaś moje słowa. Zapewne napisałam je na temacie Ina. Różnica między nami jest taka, że ja się cieszę, że je czytasz. Gdybym to ja napisała, boję się, że zostałabym oskarżona o "hejt i śledzenie"i takie tam. ;) Życie toczy się gdzie indziej. Pytanie czy wszyscy to odkryli? ;) Pa. 🖐️

Gość gość
Kurrwa kobieto. Masz w d***e wyjaśnianie, ale tłumaczysz się jak popieprzona. Co za baba.

Gość gość
Szamberium to podła q***a i intrygantka. Spała z rudym wilkiem i koke. Cynik mieszal w ròżowej dziurce i okopconym anusie

Gość gość
Glupi ludzie mają po kilka nicków. Wymyślają opowieści dziwnej tresci. Prawda Agniesiu Szambo Szamberiuuum?:P

Gość gość
Szmberium brzmi wiarygodnie i jej sprawa kto w jej dziurkach miesza :P Komu to może przeszkadzać ? :P :D

Gość gość
Midsummer Eve Imperium, nie wiem, dlaczego dajesz się w to wciągać i nie interesuje mnie to już. X powiedziala ta co odszczekuje codziennie na KAŻDY post w ich stronę:D:D:D:D:D:DStaropanieństwo ci nie służy ciociu:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Petrov Krecha Koke mieszał jej na skype:D

Gość gość
Tobie Haja służy ?? Widać, żeś lesba i latasz za Eve.

Gość gość
Niech jej kuffa w d***e pomiesza, bo jej się chyba poprzewracało. :D

Gość gość
Co do czytania: lubiłam Cię czytać i miałaś umiejętność rzucania niektórych myśli, na które chciało mi się odpowiadać, gdzieś to rezonowało ;) Nie robiłam tego zbyt często, ze względu na spamera. Teraz po tym, jak się to skończyło, dobrze się stało: straciłybyśmy obie czas, rozmawiając, Twój i mój, a niesmak końca byłby większy, gdyby zażyłość była większa. Oczywiście mam świadomość, że pisząc o czytaniu, chciałaś uszczypnąć i zupełnie inną rzecz miałaś na myśli, ale celowo tak Ci odpowiadam :) Co do czytania, do jakiego Ty pijesz: baaardzo długo nie czytałam niczego poza własnymi tematami i niewiele byłam świadoma. Niezwykła naiwność ;) Dobrze, że nie doprowadziła mnie do żadnych osobistych perturbacji ;)Co do Arki: świetny eksperyment i dla mnie była przednia zabawa :) Żałuję, że tak mało Cię było (serio) ;) Ale ja się na przykład zmieniłam (nie chcę mówić za innych). Wszystko ma swoje domknięcie, a przynajmniej motywy powinny się zmieniać. Moje się zmieniły, także na Kafe. Jak się nie zmieniają, to człowiek staje się Super Trollem lub Super Hejterą. W tym samym miejscu. Nigdy Cię o nic nie oskarżałam. Też cieplutko ;) 🖐️

Gość gość
znajdź sobie chłopa cioteczko i niech cię w końcu ktoś przebolcuje bo jestes nieznośna z tym codziennym wysiadywaniem tutaj:D:D:D:D:D

Gość gość
Jej nawet wirtualnie nie chcą bzykać. 💤