Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego coraz więcej ojców i ojczymów uprawia seks z własnymi córkami ?

Polecane posty

Gość gość

to staje się jakąs normą

Gość gość
Skąd posiadasz takie informacje?

Gość gość
nie prawda ale tylko spraw zatajonych wychodzi na światło więcej dzięki temu forum .

Gość gość
Zawsze tak było, tylko nie mówiło się o tym głośno.

Gość gość
Niektorzy uprawiaja, ale to jest zwyrodnienie i wcale nie jest to normalne... Z ojczymem też, choć to przynajmniej nie jest kazirodztwo, a z rodzonym ojcem to jest mega obrzydliwe

Gość gość
Zreszta niektorzy ludzie też np. zabijają albo kradną i to nie znaczy, ze jest to normalne

Gość gość
Skad masz te wiadomosci ? bo ja nie znam nikogo takiego

Gość gość
kto by chcial.

Gość gość
Skad masz te wiadomosci ? bo ja nie znam nikogo takiego x bo widze czytajac informacje w internecie, gazetach... non stop słysze historie typu : ojciec zgwałcił córke, dziewczyna 15 lat w ciazy, ojcem jest...jej 50 letni ojciec itp ostatnio kilkanascie km od mojego miasta wyszła na jaw afera, 36 latek molestowal i gwalcil swoją roczną córke, zona o wszystkim wiedziala i go bronila to tylko garstka przypadków, a co z tymi ktore nigdy nue ujrzaly i nie ujrzą swiatla dziennego ? wg specjalistów az 5% facetów w wieku 15+ ma skłonnosci pedofilskie Kazirodztwo np w wielu krajach jest legalne lub nielegalne ale dozwolone tzn wszyscy przymykają na to oko, taki temat tabu jak w Polsce homoseksualizm, gejow i lesbijek jest pełno, masa zonatych facetow to geje, niby są ale kazdy udaje ze ich nie zna, nie widzi

Gość gość
bo to normalne. Zobacz w krajach islamskich. Polska ma juz tysiace muzulmanow i 5 meczetow. Niedlugo bedziemy modlili sie po arabsku i mieli identyczna kulture jak muzulmanie. Oddawanie corki za swoje dlugi, seks z dziecmi i zwierzetami, ponizanie kobiet itd. Taka jest przyszlosc swiata.

Gość gość
Moze nie coraz wiecej, ale wiecej takich spraw jest naglasnianych po prostu. Mysle, ze ten problem zawsze gdzies tam byl. To zwyrodnienie takie jak pedofilia, zoofilia itd

Gość gość
Dlaczego mam nie robić tego z ojczymem? W sensie pochodzenia to jest dla mnie obcy facet. Rodzice rozeszli się jak miałam 3 lata.Ojciec za kilka lat zmarł. Obecnie mama ma 45 lat , od 10 jest z ojczymem formalnie , wcześniej rok na kocią łapę. Nie mam rodzeństwa. Ojczym jest 5 lat młodszy od mamy , ma 40 lat , jesteśmy na " ty". Ja mam 25 lat. Mieszkamy we troje w parterówce, mamy dobre warunki , wszyscy pracujemy. Od 5 lat robię to z ojczymem. Mama może się domyśla, ale nic nie mówi .Jej też dogadza.Często słyszę jak jęczy i wzdycha jak kochają się.Jak ona jest w pracy a my sami w domu , to zawsze to wykorzystujemy.Bzykamy się bez skrępowania.Robię z nim wszystko , co może kobieta w parze z mężczyzną. On wie , że najbardziej lubię od tyłu z jednoczesną pieszczotą cipki palcami a ja wiem , że on najbardziej lubi stawianie mu ustami a potem dosiadanie na jeźdźca. I wszystkim jest dobrze. Mama jest szczupła , ale trochę pełna w biodrach i w piersiach a ja podobna do niej, ale szczuplutka i on mówi , że ma taką samą kobietę w dwóch wersjach.A my mamy dobrego faceta. Zaradnego życiowo i dobrego w łóżku. Mimo , że mama oficjalnie niby nic nie wie , ale wiem , że jest zadowolona z takiego układu.

Gość gość
Jesteśmy z matką same , ojciec zmył się i matka nigdy nie była mężatką.Jak byłam młodsza to spotykała się z jakimiś zalotnikami.Teraz od kilku lat nie ma nikogo. Ja mam 19 lat , jakbym miała ojczyma i byłby fajny , to bym mu robiła laskę . Lubię to robić chłopakowi i tylko z nim bym się bzykała , ale czasami bym mu mogła ulżyć.