Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BadPhoenix

Fantazje erotyczne dotyczące gwałtu

Polecane posty

Drogie dziewczyny, Temat jest wciąż u nas trochę tabu, ale bardzo interesuje mnie, czy macie takie fantazje? Nie chodzi mi o lekką zabawę w dominację, ale o fantazje, w których mężczyzna (znajomy lub nieznajomy) robi coś wbrew Waszej woli i zmusza Was do wszystkiego, na co ma ochotę. Jeśli tak, to czy ktoś o nich wie? Czy w jakiś sposób próbowałyście je spełnić?

Gość gość
Mam takie fantazje, ale narzeczony jak zwykle polożył się na mnie, sapał jak świnia i cmokał w ramie.

Gość orgazm teraz
jestem facetem i czesto sie tak zabawiam z sasiadka. O szczegolach pogadam priv jesli chetne jestescie drogie panie.

Liczę jednak na poważne odpowiedzi, choć wiem, że nie wszystkim łatwo się przyznać do takich fantazji:).

Gość gość
A JESTEM K CZY M

Gość gość
Ja bym chciała ale z mężem

Gość gość
O takim marzeniu mówiłam mojemu chłopakowi by kilkoro chłopaków mnie rżnęło jak ciało. Przyszedł w piątek po pracy z trójką kolegów i gdy weszli dwoje mnie chwyciło i spytali czy chcę. Powiedziałam że chcę więc rozebrali mnie ja miałam mokro z podniecenia. Chłopak z uśmiechem cały czas był przy mnie. Zerwali majtki i jeden się wbił w cipkę ja leżałam na nim. Zaczął mi masować o***t by drugi mógł wejść analnie. Gdy skończyli zabrał się chłopak z kolegą za mnie pytając kolegę jak woli. Chciał analnie więc mój chłopak wszedł w cipkę mocno przyciskając mnie do siebie a kolega analnie szybko bez problemu wszedł po poprzednim byłam zalaną cipkę spermą. Było dobrze bo orgazmów miałam kilka.

Gość gość
Ja chciałbym być zgwałcony przez kobietę, chciałbym aby mnie zaciagła w ustronne miejsce rozebrała wstrzykneła w penisa substancje dzieku której bede miał erekcje i zaczęła mnie gwałcić.

Gość gość
18:09 znów ta tępa dzida z patologicznej dzielnicy która pisze "kilkoro chłopaków" :O

Widzę właśnie, że poziom dyskusji jest niski... delikatnie mówiąc;). Jednak liczę, że jeszcze ktoś ciekawy się odezwie.

Gość gość
Tak, mam takie fantazje. Jednak ciężka jest ona do zrealizowania, bo z mężem to nie gwałt.

Gość gość
Ktoś obcy także, ale pozostaje to tylko w sferze fantazji ;)

Gość gość
temat zgłoszony do prokuratury

Gość Oryso29
Jestem facetem, ale taki klimat bardzo mnie kręci... Dziewczyny, trochę odwagi;)

Gość gość
Tak, tak. Gdyby ktos was dorwal w ciemnej uliczce i chcial zgwalcic to byscie sie zesraly ze strachu i tyle z waszej fantazji :D

Gość gość
Do prokuratury ha ha ha! !! Każdy ma Prawo się bawić jak chce gdy to toleruje oboje partnerów. Ja może nie gwałt lecz coś w tym rodzaju. I się doczekałam w prezencie urodzinowym przez męża. Przybył z dwoma kolegami i mieli dowolność ostrego seksu ze mną bez pytania mnie tak chciałam.

Czyli chodziło o ostrą zabawę w grupie, nie o "gwałt"? A na trolling w temacie nie ma co zwracać uwagi;)

Gość gość
Czy samogwałt też się liczy?

Gość gość
A ile żon w małżeństwie jest gwałtownych przez męża i jakoś nikt się tym nie martwi. Co mają odejść od męża i gdzie pójdą?

Temat nie jest o prawdziwym gwałcie, którego nikomu nie życzę. Chodzi o fantazje i ich ewentualne spełnienie.

Gość gość
Gwałt nie jest ścigany z urzędu chyba że gwałcona nie przeżyje. Musi być zgłoszenie poszkodowanej. Często jest tak że się wstydzi lub jest zastraszana lub szantażowana opublikowaniem często nagich zdjęć lub filmów. Dziewczyny nigdy nie powinno się dać zastraszyć bo wtedy będzie się trwać w przemocy. Te gwałty o których piszecie to kontrolowane jak ze zdradą kontrolowanąwobecnosc***artnera w seksie grupowym wszyscy czerpią przyjemność.

Gość gość
temat zgłoszony gdzie trzeba. Wizyta policji to tylko kwestia czasu...