Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela skoro piszesz że pracujesz w dużej firmie

Polecane posty

Gość gość

To dlaczego nie widzę że pracujesz bo przecież całymi dniami 24/h na dobę siedzisz na kafe i wszystkich obrażasz ps skąd wiesz że ja w takich apartamentach jak ty mi wczoraj pokazałeś nie będę mieszkać co ? Co nie mam prawa sie dorobić założyć jakiegoś biznesu i na to pracować czemu ty możesz wszystko mieć a ja nie i twierdzisz że nigdy tak nie będę mieszkać co? Podaj mi jakiś zakaz czy coś czemu mi zakazujesz i tak twierdzisz?

Gość gość
ps owszem te zakłady pracy w namysłowie owszem to są montownie ale takie same jakich jest tysiące w całej polsce i płacą po 2-3-może 4 tysiące miesięcznie ale tak wszędzie w całej polsce sie zarabia zarobki w namysłowie nie odbiegają od zarobków w innych miastach bo namysłów to dość bogate miasto w rankingach jest dość wysoko w rankingach zamożności ps w namysłowie korporacja czy agencja reklamowa miała by prędzej racje bytu gdyby ktoś zaryzykował i założył ją w namysłowie bo w dużych miastach ich jest mnóstwo i trudno by było sie przebić a w namysłowie nie ma korporacji więc to byłaby nowość ludzie by chcieli dobrze zarabiać po kilkanaście tysięcy miesięcznie i by tam pracowali

Gość gość
PS i gdyby ktoś korporacje w Namysłowie czy agencje reklamową założył to byłaby monopolem bez konkurencji przecież nie ma przepisu zakazującego by w małym mieście nie mogłyby korporacje agencje reklamowe czy agencje I FIRMY INFORMATYCZNE IT czy coś ale ja na pewno nie założę bo się na tym nie znam ps a do tych NAMYSŁOWSKICH ZAKŁADÓW PRACY SIĘ NIE WYBIERAM BO NIE BĘDĘ ROBIĆ W KOŁHOZIE NAWET GDYBY TO BYŁO W WARSZAWIE WROCŁAWIU NOWYM JORKU CZY NA KSIĘŻYCU

Gość gość
PS w Namysłowie I TAK JEST MNÓSTWO INFORMATYKÓW I PRACOWNI INFORMATYCZNYCH ale to nie dla mnie bo nie mam wykształcenia ps czemu twierdzisz że nic w życiu nie osiągnę co? I nigdy tak nie będę mieszkać jak mi pokazałeś ? Czemu ja nie mogę? A ty możesz?

Gość gość
czemu wg ciebie ja nic nigdy nie osiągnę co? ps ja mam dopiero 18 lat dużo osób w moim wieku chodzi do szkoły ale mnie wywalili z dwóch szkół w namysłowie a do lo do namysłowa nie pójdę bo tam chodzi moja siora a ja nie bylem nigdy dobrym uczniem ps są szkoły wieczorowe oraz dla dorosłych w namysłowie oraz ohp oraz rcku i kilka innych w tym szkoły policealne ale sie nie nadaje i nikt mnie raczej tam nie przyjmie :-o

Gość gość
Do tych szkół nawet nie będę aplikować i sie zapisywać bo z góry wiem że nikt mnie tam nie przyjmie :-o

Gość gość
I czemu nigdy nic nie osiągnę co no pytam się :-o

Gość gość
Ja bardzo bym chciał coś osiągnąć ale rodzice mnie blokują i nie dają mi sie rozwijać bo ciągle każą mi pomagać w firmie ps ja nawet nie mam kasy na bilet na pociąg by pojechać gdzieś ps w Namysłowie ani w polkowskim ani nigdzie na Opolszczyźnie nie będę mieszkać zresztą wyjeżdżam z polski chce sobie ułożyć życie za granicą może norwegia szwajcaria Islandia kanada USA bo mam dość polski i przeklętej UE :-o

Gość gość
Chce opuścić POLSKE ORAZ CAŁĄ UE :-o