Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość

Polecane posty

Gość gość

Czy można kochać człowieka, który ciągle jest nie w porządku? ciągle okazuje się, że jest niewart mojej wielkiej miłości. Czy kochać dalej? czy dać sobie spokój?

Gość gość
twojej wielkiej buuujdyy, w tym wypadku to ty nie jesteś wart!

Gość gość
daj sobie spokój

Gość gość
"ciągle jest nie w porządku? ciągle okazuje się, że jest niewart mojej wielkiej miłości." x buhahaha nie w porządku - w jaki sposób? ktoś tutaj ma bardzo wybujałą wyobraźnię ;)

Gość gość
dlaczego bujną wyobraźnię? takie ma dziewczyna doświadczenia, w takim się zakochała, a teraz się męczy. ma pecha i chyba też złe wzorce z domu, że w ogóle kocha krzywdziciela, a nie bujną wyobraźnię.

Gość gość
w doniesieniu do kogo to? znowu do kogoś kogo nie znasz? a o wzorcach mi tu nie pitol i nie obrażaj mojej rodziny.

Gość gość
Przedstawiasz bardzo ogólne informacje. Jeżeli on nie jest wobec Ciebie w porządku to powinnaś dać sobie spokój. Z czasem dojrzejesz do takiej decyzji.

Gość gość
Czy można kochać człowieka, który ciągle jest nie w porządku? ciągle okazuje się, że jest niewart mojej wielkiej miłości? x x x tylko do czasu

Gość gość
są granice,,nawet jesli ta miłosc trwa latami w któryms momencie stwierdzisz ze nie warto

Gość gość
Już stwierdziłam. Dziewczyny, a co zrobicie, gdy facet adoruje dwie kobiety, jednej patrzy głęboko w oczy i drugiej też...i co najważniejsze robi to na oczach tych obydwu bab, czyli chce, aby jedna widziła kiedy na drugą patrzy. Normalne to?