Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zwraca na mnie uwagi

Polecane posty

Gość gość

witam. otoz zastanawia mnie pewna kwestia. wszyscy mowia o tych blahostkach jak lekkie spojrzenia w oczy, patrzenie sie na siebie, usmiech. kiedy mijam jakas fajna dziewczyne staram sie jej patrzec w oczy zawsze spojrzy i od razu odwraca wzrok nawet jak idziemy w przeciwne strony to nie patrzy przed siebie czy na mnie tylko obraca glowe. pytanie do dziewczyn jest to spowodowane niesmialoscia czy po prostu to ja jestem tak obrzydliwy (nie jestem brzydalem, a wrecz czesto slysze od kolezanek ze jestem przystojny) co swiadczy wasze zachowanie dziewczyny w takich sytuacjach? :)))

Gość gość
Pewnie jesteś modelem i są onieśmielone twoją wyjątkową urodą Adonisa.

Gość gość
Wiekszosc ludzi nie lubi, gdy ktos sie gapi prosto w oczy. Ja ZAWSZE odwracam wzrok, nawet jak mnie mija facet o urodzie Brada Pitta. Po prostu mnie to peszy i tyle w temacie.

Gość gość
nie mowie, ze jestem piekny i och i ah. to nie zmienia faktu, ze chcialbym dowiedziec sie jakie maja zdanie kobiety na ten temat. @up Dzieki za odpowiedz, czekam na nastepne opinie :)

Gość gość
podbijam :))

Gość gość
A potem laski dziwią się że są samotne, skoro nawet wzroku się boją i od niego uciekają, a do takich nikt nie podejdzie bo i po co?

Gość gość
@up racja ;d

Gość gość
Mnie na przykład peszy, gdy za każdym razem ktoś kogo mijam wpatruje się we mnie. A już szczególnie wtedy, gdy ten osobnik płci męskiej bardzo mi się podoba.

Gość gość
Ja nie lubie jak przypadkowe kobiety caly czas proponuja mi seks. Ehhh, ciezkie zycie modela.

Gość gość
Też tak mam autorze wiec sie nie przejmuj :D Czasami jakaś dziewczyna odwzajemnia uśmiech i spojrzenie ;) i wtedy jest to zajebiste uczucie :D

Gość gość
19:55 trolom juz podziekujem tylko wnoszace cos odpowiedzi prosze. @up mam to samo, ale jest to niezwykle rzadko naprawde dlatego pytam kobiet co je zniecheca do niepatrzenia czy tez odwracania wzroku w takich sytuacjach

Gość gość
@podbijam zachecam do odpowiedzi :P

Gość gość
Ja mam podobnie też się pesze gdy ktoś kto mi się podoba patrzy na mnie czy puszcza oczko czy coś w tym guście bo jestem nieśmiała i nie potrafię flirtowac ale co innego gdy się odezwie wtedy normalnie rozmawiam czy się drocze

Gość gość
czyli wychodzi na to, ze spuszczacie wzrok lub tez patrzycie nagle w druga strone bo po prostu ten ktos wam sie podoba? czy nie zależnie od tego?

Gość gość
Tak jak pisałam wcześniej, pomimo tego, że gram pewną siebie i niedostępną, to jestem nieśmiała, boję się jego reakcji, boję się, że mnie wyśmieje. Odwracam wzrok od faceta, który mi się podoba. Wolę, żeby to facet zaczął rozmowę. Chętnie bym zaczęła, ale... Faceci za bardzo lubią plotkować. Ten konkretny facet ucieka wzrokiem,gdy się patrzę na niego, odwraca się, albo trzęsie się na mój widok to co ? A potem bezczelnie paraduje mi przed nosem? I za każdym razem, kiedy myśli, że nie widzę, nie spuszcza ze mnie wzroku?

Gość gość
Dzieki serdeczne za odpowiedz! Przydalaby sie jeszcze opinia innych kobiet, zeby mozna bylo to podciagnac pod "statystycznie" zamiast "jednostkowo" :)

Gość gość
Podbijam

Gość gość
no niezle, w sumie tez jestem ciekaw o co w tym chodzi :D

Gość gość
Peszenie się, oniesmielenie tylko gdy ktoś się podoba.

Gość gość
w tym chyba chodzi o to, jak chlopak sie patrzy na dziewczyne czy jak dziewczyna sie odwraca w droga strone i jak udaje, ze cie nie widzi czy to jest oznaka tego ze sie jej podobasz czy po prostu sie nie podobasz lub tez po prostu jest wstydliwa i nikomu nie patrzy w oczy. wiec jaki jest powod? w sumie wiecej osob pisze ze jak sie ktos podoba to dziewczyny odwracaja glowe czy tez udaja ze nie widza moim zdaniem jest w tym troche prawdy

Gość gość
aaaaa odpowiadajcie

Gość gość
gość 2016.09.12 Wiekszosc ludzi nie lubi, gdy ktos sie gapi prosto w oczy. Ja ZAWSZE odwracam wzrok A najgorzej jest w metrze gdy siedzisz na przeciwko oko w oko , jak patrzysz nizej to mysla ze w dekolt, jak patrzysz w sufit to myślą że mdlejesz, wszyscy czytaja ksiazki patrza w smartfony albo udaja ze spia

Gość gość
dziewczyny odpowiedzcie na nasze pytanie!!! :D wszyscy sa ciekawi jak sytuacja wyglada u was

Gość gość
Tak. Odpowiem. Kobiety spuszczają wzrok kiedy im się podoba jakiś facet. I czasami próbują nawet udawać, że Was nie zauważają :)