Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się z mężem dogadać...

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o co chodzi, może coś mi podpowiecie... Właśnie skończyliśmy budowę domu, trwało to ponad rok,ja zajmowałam się dziećmi a on pilnował ekipy, trochę faktycznie nie było czasu na wspólne życie, ale się wszystko skończyło, udało i wszystko mamy zrobione pięknie. Byliśmy na długich wakacjach, potem tydzień bez dzieci, moi rodzice się postarali i nagle wróciliśmy do codziennych obowiązków a on jakiś dziwny jest. Nie rozmawia ze mną, jak próbuję z nim pogadać to nagle coś mu zrobić ważnego, jak spotka jakąś koleżankę z pracy, czy sąsiadkę to uśmiecha się szeroko czego nie robił zwykle, one mu prawie gotowe na szyję się rzucić, jakby nie wiem podrywał je po cichu... Ciągle mi rozkazuje w domu, mam dużo obowiązków a on by z piwem siedział przez tv najczęściej, w ogóle mało ze sobą rozmawiamy... O co tu może chodzić?

Gość gość
A ile czasu przed budową, dziećmi itd "wspólnie żyliście"? Może on po prostu taki jest. Ale na poczatku było zauroczenie, motylki, potem przygotowania do ślubu, do wspolnego mieszkania, starania o dziecko itd i tak wszystko "umknęło".

Gość gość
Jak niewiadomo o co chodzi, to chodzi o brak seksu.

Gość gość
wlasnie myslisz ze pojdziesz do lozka z nim raz na mc i ok , facet ma swoje potrzeby , pewnie oddzielnie spicie takie to malzenstwo twoje

Gość gość
my też wybudowaliśmy dom, mój był tak nerwowy, nie mogliśmy się dogadać, był na wizycie u psychiatry, dał mu tabletki, które hamowały wybuchy agresji. Wychodzimy na prostą.

Gość gość
byliście razem i zobaczył, że bez dzieci to jest życie, a tak to zapieprz, także narodziłaś dzieci to teraz zapierdalaj, a on zrobił, bo mu na to pozwoliłaś.

Gość gość
Jest zadaniowcem jak ja-dom skończony nie ma celu i go nosi :) pewnie przejdzie może niech zacznie altankę czy coś budować?

Gość gość
Czytajac Twoja wypowiedz moja pierwsza mysl ze kogos poznal. Mam nadzieje ze sie myle. Sprobuj mimo wszystko szczerze z nim pprozmawiac.