Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do młodych kobiet. Mogłabyś być z chłopakiem, który...

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie był w związku, a co za tym idzie nie uprawiał nigdy seksu? Załóżmy, że oboje jesteście w przedziale 20-23 lat. I tak, to pytanie jest o mnie. Dlaczego z nikim nie byłem? Bo jestem samotnikiem, który ma problemy w nawiązywaniu kontaktów, potraciłem znajomych przez lata, nie mam gdzie z kim wyjść i kogo poznać.

Gość gość
nawet nie wiem gdzie się go wsadza by kobiecie było dobrze. nauczysz mnie?

Gość gość
Ktoś normalny się wypowie?

Gość gość
w kakaowe oko ,gwarancja ze alimentow niebedzie :-P

Gość gość1223
jestem kobietą, mam 24 lata, potrafiłabym, choć sama nie jestem już dziewicą, młody jeszcze jesteś, znajdziesz sobie dziewczynę, rozprawiczy Cię ;P

Gość gość1223
ja już zbyt lużna jestem

Gość gość1223
nie podszywaj się dziecko... w ogóle co ty tu jeszcze robisz mały skur***? won do łóżka! nie wstaniesz jutro do szkoły

Gość gość1223
jak długiego już masz peniska?

Gość gość
i jeszcze puknij sie w ten pusty leb? Co? Kto tu ma problemy z nawiazaniem kontaktu?? Wszyscy mnie nuza i jestem ponad nimi...moze dlatego?

Gość gość
Po co ci dziewczyna ? Dziewicę będzie ci trudno znaleźć. Sam mam 25 lat i nigdy w związku nie byłem, jestem prawiczkiem i już kompletnie mi nie zależy na dziewczynach. Zresztą, żenić się nie mam zamiaru, ani mieć dzieci.

Gość gość
huhu haha nic wiecej i gadanie glupot wiec Blow Me!

Gość Michał121212
Na zone tylko dziewica! Tylko...

Gość gość
byłam raz, 1,5 roku z prawiczkiem. to był horror. aczkolwiek sądzę, że to była raczej kwestia jego charakteru - zero entuzjazmu, żeby się czegoś nauczyć, zero chęci, jakies dziwne miotanie się i miny jak z p****li, brr, ohyda. no i niezainteresowany przyjemnością kobiety. czekałam, aż się 'rozkręci', no ale przez rok się nie rozkręcił. btw rozstaliśmy się z innego, dość poważnego powodu. gdyby nie tamten powód dalej bym z nim była i próbowała go ogarnąć, albo druga opcja - zrezygnowałabym z seksu. bardziej prawdopodobna.

Gość gość
co ja się nażułam i namemłałam tego jego flaka a właściwie 8 cm flaczka

Gość gość1223
co ja się na żułam i na memłałam tego jego 8 cm flaczka i nic...

Gość gość
23:13 jeśli pijesz do mnie, czyli do poprzedniego wpisu to wyprowadzę cię z błędu - miał bardzo dużego penisa i zero problemów z erekcją, ale co z tego, skoro w ogóle nie miał drygu do seksu. nie ogarniał nawet rytmu ruchów tylko rzucał się jak ryba na piasku.

Gość gość
trzeba mu było jęczeniem rytm wyznaczyć , jak sternik w załodze wioślarskiej

Gość gość
oczywiście, mogłam jeszcze wystukiwać rytm tamburynem ;)

Gość gość
Teraz mam 28 wiec nie wiem czy mozna mnie podciagnac pod "mlode kobiety" ;) Ale jakbym miała ze 20 lat i on tez to mysle, ze moglabym

Gość gość
czytając Cię dochodzi się do wniosku , że wcale nie jesteś żadną dziewczyną tylko pedrylem podjaranym tym pisaniem.

Gość gość
Ja kocham mojego mezczyzne, ktory nie byl prawiczkiem. Bardzo bym chciala zeby nim byl i przezyl pierwszy raz ze mna. Mam przez to ryse. Twoja dziewczyna bedzie szczesciara. A te co tu sie wypowiadaja to widac ze nie kochaja swoich facetow. Mial jakies przed wami i dla was to jest fajne? Bo przetestowal inne a teraz robi to z wami? Super

Gość gość
23:49 nie jest to fajne, ani niefajne. jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno, bo mam mózg, a nie sieczkę zrobioną przez lekcje religii. ani ja, ani mój facet nikogo nie testowaliśmy, bo nie jesteśmy wiejskimi przygłupami traktującymi seks jako zabawę, o której mogą opowiadać pod budką z piwem, tylko element związku. ja byłam w związkach i on był w związkach, i tylko albo aż tyle. rzecz dla niektórych nie do pojęcia. widać, że ty czujesz się 'przetestowana' i stąd twój ból :(

Gość gość
Wmawiaj sobie ;) przetestowane - ex. Czytaj ze zrozumieniem tepa locho. Dziwne, ze w ogole ci to nie przeszkadza ze twoj facet byl z innymi. Zero zazdrosci? Serio? Na pewno wolalabys, zeby przezyl z toba ten pierwszy raz. I o to mi chodzi, znerwicowana kobieto

Gość gość
tępa locha, piszesz o sobie biedactwo? wyobraź sobie, że w normalnej relacji jest zero zazdrości, sfrustrowana małolatko :) sprawdź czy twój misio nie testuje następnej, skoro tak cię to stresuje.

Gość gość
Nie, o Tobie :) To dziwni jesteście, stara babo

Gość gość
ja z moim chłopakiem jestem od 4 lat , on ma teraz 25 i byl prawiczkiem :)

Gość gość
Cześć, chłopie nie jest źle ! Ja miałem 24 lata kiedy poznałem swoją Panią, wcześniej z nikim nie byłem, wcześniej też nie uprawiałem seksu. Po kilku latach do dziś uważa, że jestem zboczuch :P