Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 Mieliście jakieś wstydliwe wpadki z sikaniem? Opiszcie je tu. Ja miałam kilka. Posikałam się w drodzę na pasterkę. Wypiłam dużo wody podczas wigilii i po drodzę poprostu popuściłam. Jak byłam w toi-toiu (sikałam na małysza) to nasikałam sobie w rajstopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 Sikam na plazy. Do piasku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 sikam dziewczynie do buzi w wannie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 Nigdy nie siadam na obcych deskach i zawsze naleje sobie do spodni do gaci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2016 jeden ze stazy - ja niewyspana i zestresowana podnosze mega zmeczona deske od kibla i leje z ulga, nie patrze nawet tak jestem wy*****, a tu patrze w dol a kolo szpilek kaluza moczu.. szybko powstrzymuje strumien i patrze ze zamiast do kibla tylek zawiesilam lekko obok i poszlo na plytki. zaraz to potem wszystko wytarlam i modlilam sie by nikogo nie bylo wtedy w kabinie obok. to wszystko z tego, ze nigdy nie siadam na "obcych" kiblach i jak jestem zmeczona to nawet nie mam sily spojrzec gdzie leje. wazne ze skorygowalam tor oddawania moczu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rasalgul Napisano Grudzień 31, 2016 Firmowa Gwiazdka 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Firmowa_Gwiazdka_2016 Firmowa impreza przedświąteczna wymyka się spod kontroli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szyna Napisano Czerwiec 1, 2018 na ostatniej wycieczce szkolnej jedna dziewczyna z podstawowki zesikala sie w spodnie, to piewwsza taka wtopa z dzieciakami w koncu musi byc ten pierwszy raz.... :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc46 0 Napisano Maj 28, 2021 A ja właśnie przed chwilą posłałam się w majtki na podłogę w moim pokoju, byłam zamknięta za kare i nie wytrzymałam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach