Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MmG99

pozycja misjonarska

Polecane posty

Gość MmG99

Cześć! Czy jak się kocha z chłopakiem w pozycji misjonarskiej to trzeba objąć go nogami? Niedługo czeka mnie mój pierwszy raz, a nie chcę żeby wyszła klapa.

Gość gość
Nie, możesz je rozłożyć szeroko. Masz leżeć tak żeby było Ci wygodnie :)

Gość MmG99
a dla chłopaka jak jest lepiej? Pytam bo ostatnio oglądała "Psy" z moim chłopakiem i tam jest taka scena gdzie Linda swojej partnerce objąć się nogami

Gość gość
To, że gość w filmie tak chciał nic nie znaczy. Twój pierwszy raz musi być wygodny a o chłopak musi mieć pole do manewru żeby powoli i delikatnie w ciebie wejść. Jemu będzie tak samo przyjemnie. Jak już będziecie w trakcie możesz to zmieniac raz tak raz tak, ale najlepiej wcale o tym nie myśl, niech dzieje się samo. To ma być przyjemność sama w sobie nie na siłę i do tego stres :)

Gość doji88
a czy dla twojego chłopaka to też będzie pierwszy raz? jak go obejmiesz nogami to dojdzie w 5 sekund

Gość MmG99
nie dla mojego chłopaka to nie będzie pierwszy raz, już raz to robił z moim kolegą, a teraz sie zastanawiam czy lepiej będzie od tyłu czy od przodu po misjonarsku, czy mi dosięgnie do mojego oczka :)

Gość gość
Od przodu po misjonarsku lepsze wrazenia. Im szerzej nogi tym glebsza penetracja dla chlopaka. Jak go spleciesz nogami, to bedzie mu ciasniej, dobre jak juz bedzie konczyl.

Gość MmG99
ja i tak chyba jestem ciasny, bo to mój pierwszy raz, więc dla chłopaka to chyba nie ma znaczenia czy mnie oplecie nogami czy nie...