Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiesz dlaczego nie jesteś w związku?

Polecane posty

Gość gość

Bo zwyczajnie do związku się nie nadajesz. Taki już jesteś, taki się urodziłeś, to nie twoja wina. Żyj sobie dalej i zaliczaj panny tylko nie krzywdź ich, nie mów, że kochasz.. Pewnie niejedna uwierzyła ;)

Gość gość
żeby wsadzić trzeba kłamać. bo zakłamane są kobiety. weż takiej powiedz , że jej nie kochasz , że nawet nie obchodzi mnie jak ma imię chcę się spuścić i tyle... trza jej nawinąć bajerkę o miłości i takich tam... to ugości w kroku

Gość gość
Jesteś obrzydliwym.

Gość gość
Wiesz o co chodzi z tą nawijką? O to, że w większości kobiet nie daje doopy byle frajerowi co chce zamoczyć. Kobieta musi wiedzieć, że mężczyzna ją szanuje, wtedy czuje się bezpieczna i po stosunku będzie czuła się 'czysta', chodzi o komfort psychiczny kobiety i o szacunek do samej siebie. Pomijając fakt, że jeśli kobieta rozłoży nogi bez ceregieli, to mężczyzna z góry uzna ją za dziwkę. I kto tutaj jest zakłamany.. :O A ty przyznałeś się jaki jesteś ohydny i bezwartościowy, wykorzystując uczucia i emocje kobiet, po to by je zerżnąć. Cóż, to prawda jesteś Łajdakiem ;)

Gość gość
Prostakiem

Gość gość
23:27 Większość*

Gość gość
widzisz prostaku mnie wszyscy faceci starsi i moi rówieśnicy szanują i po każdym z nich czuję się czysta

Gość gość
zerwałaś kontakt po 2msc, 2lata temu , komu? karma wróciła? gdybym był łajdakiem i to myślisz że wciąż by mi zależalo?

Gość gość
Sei irrecuperabile. Ne ho abbastanza di te e delle tue storielle false ma ti ringrazio perche cosi mi posso allontanare da te senza nessun rimosso e dolore ;)

Gość gość
Karma? Nie wiem o co ci chodzi i bełkotanie nie da ci wyjścia z sytuacji :P Komu? ...Co komu? A z resztą odp z 23:20 mówi sama za siebie.

Gość gość
23:49 zależy ci na jednym

Gość gość
zależy mi na Tobie, by byćblisko Ciebie przytulać, całować, rozmawiać o wszystkim, a sam sex, ośmieszyłbym się przed Tobą I boje się że niezaspokoil, wystarczala Twoja obecność przytulić wiesz sama przecież że byłem prawie upieczony,

Gość gość
boli mocno że tak stwierdzilaś....

Gość gość
proponuje iść na terapię do psychologa z mopsu :classic_cool:

Gość gość
Haha Ty się idź lecz!!! Mówię poważnie :D Ile można komuś coś tłumaczyć.. Nic do ciebie nie dociera.. Wiem jaki jesteś. Kropka. A piszę z nudów i trochę żebyś coś zrozumiał, może na przyszłość :P bo ja już wiem to, czego chciałam się dowiedzieć. Dzięki za info ;) i twój długi jęzor, który ewidentnie przydaje się do wielu wielu rzeczy hehe ;)

Gość gość
pokaz cycki niepiertol:-P

Gość gość
ale macie problemy ja bezpośrednio do dziewczyny mówię że chcę seksu

Gość gość
taaa a on ci mowi ze daj to po slubie aaa:-P

Gość gość
nie tylko w pysk już dostałem nie raz i nie dwa hehe czasem tylko zgrywam fajnego byle się dobrać do jej majteczek to ustawiam za cel a gdy już to osiągnę oboje jesteśmy upojeni

Gość gość
przynajmniej wiesz ze byłem szczery, a Tobie powód do śmiechu i zabawa chyba od samego poznania. ten sie smieje kto sie smieje`ostatni? slyszalaś japewno a wiesz że czas szybko leci a zwlaszcza po 30 :) ide spać, rano giżycko wita.

Gość gość
weź już skończ z tą 30, bo tylko się ośmieszasz ;) ja jeszcze długo będę młoda w przeciwieństwie do Ciebie :P ty już jesteś stary :O faceci jakoś na mnie lecą (choć byś nie chciał i nie uważał..) i jeszcze długo będą ;) :D choć tak naprawdę mam to gdzieś.

Gość gość
byłeś szczery tylko, że nie omieszkałeś mnie też nieraz skłamać ;)

Gość gość
gość dziś zależy mi na Tobie, by byćblisko Ciebie przytulać, całować, rozmawiać o wszystkim, a sam sex, ośmieszyłbym się przed Tobą I boje się że niezaspokoil, wystarczala Twoja obecność przytulić wiesz sama przecież że byłem prawie upieczony, x nawet tutaj :O

Gość gość
Więcej tego nie zrobię, kochanie

Gość gość
Eee tam taki brzydki raczej nie skrzywdzi bo sam jest pokrzywdzony :o Chyba że z tej frustracji spróbuje zamordować http://f.kafeteria.pl/temat/f4/ musze-zabic-byla-p_6298972/3 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zastrzyk -z-roz cienczonego-kalu-w-posladek-skutki-p_6612554 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/mam-juz-szpryc e-pelna-stolca-p_6613318 http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czy-zastrzyki- z-kalu-sa-karalne-p_6613268

Gość gość
oatrzyknij mi czoło i lwia zmarszczek swoim jadem kielbasianym, lepszy dla mnie pożytek będzie