Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki olejek arganowy do wlosow?

Polecane posty

Gość gość

Hej, chcialabym zacząć uzywac olejkow do wlosow. Myślę o arganowym, bo mam taki do twarzy i ladnie mi zmiekcza skórę. Co sadzicie? Czy to dobrze wplywa na wlosy? Nie obciaza ich za bardzo? uzywacie takich specyfikow do wlosow?

Gość gość
nawet bardzo dobrze- przynajmniej na moje :) mozesz zaczac od szamponu z olejem arganowym, jesli chcesz- tez dobry produkt :)

również stosuje, zamiennie z kokosowym. Bardzo dobrze odżywia włosy. Myślę, że jest o wiele lepszy niż niejedna odzywka czy maska.

Gość gość
Uzywam- argan mam akurat z Inoaru. Fajna sprawa, bo wlosy ladnie się błyszczą- bardzo ladnie to wygląda, wlosy sa takie zdrowe, odżywione.

Gość gość
dzieki za odpowiedzi- zamowilam ten z Inoaru. Jak na jedno uzycie- calkiem nieźle sobie poradzil z moimi wlosami. Nie moge sie doczekac co bedzie po regularnym stosowaniu np. przez 2 miesiace :)

Gość gość
U mnie pelna PORAZKA. Wlosy do d......, a olejek mam prawdziwy, drogi jak cholera prosto z Niemiec. W dodatku cuchnie. Odradzam. Po kokosowym wlosy sa tez okropne. Najlepszy jest migdalowy i rycynowy. Tanie i skuteczne.

U mnie fajna alternatywa do jedwabiu. Niestety jedwab po dłuższym stosowaniu zaczął wysuszać zamiast nawilżać. A po tym arganowym nie odczuwam takich skutków ubocznych. www.100club.pl

Gość gość
Ja moge polecic ci cos lepszego Kevin murphy Young again miazga ✌

Gość gość
Najlepszy olejek do włosów jaki znalazłam to ten od Chantal. Cudo normalnie.

Gość gość
Ja zdecydowanie bardziej wolę olejek kukurydziany. Ma zdecydowanie więcej właściwości no i świetnie radzi też sobie z łupieżem. Tutaj możecie sobie więcej o nim poczytać: http://olej-kukurydziany.pl

Gość kubeczkowa
olejek arganowy jest całkiem ok ale ja wolę maski do włosów bo działają o wiele lepiej jak są dobrze dobrane. ja polecam te z organicznewlosy.pl bo mega poprawiły kondycję moich włosów. teraz są nawilżone i miękkie i piękne <3

Gość gość
Hej:) Ja polecam Ci i arganowy i taki typowo do olejowania. Też mam z Inoar arganowy juz ponad rok używałam, fryzjer mi polecił :) Powiem szczerze że naprawdę widać różnicę końcówki tak się nie rozdwajają a włosy jak się spieszę myję tylko szamponem i potem przed suszeniem na mokre końce daję i są super , ale ostatnio byłam w salonie i wypuścił linię Vegan kupiłam sobie olejek z tej linii i jestem w szoku olejowanie np na noc naprawdę działa włosy są po nim super i po umyciu wg sie nie przetłuszczaja :D muszę się zaopatrzyć w resztę kosmetyków z tej lini , bo używałam tylko serii arganowej:D

U mnie dobrze się spisał olejek arganowy z Inoaru. Ale słyszała też wiele dobrych opinii na temat ich nowości - olejku Kalice. Nie dość, że można go stosować do włosów to jeszcze do twarzy czy ciała ( znajoma robi też nim demakijaż ).

Gość gość
Arganowy dociąża włosy więc nadaje się do grubych i puszących się. Ja mam włosy cienkie i mało ich więc stosuje naprzemiennie olej kokosowy i lniany. Najlepiej kupować je naturalne bez dodatków najlepiej świeżo tłoczony. Ja zamawiam swoje z aleolej ale wiem, że stacjonarnie też da się kupić.