Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

....

Polecane posty

Gość gość
Oprócz ciebie nie znam większej patologi:classic_cool:

Gość gość
i masz radoche z tego powodu ?

Przecież gdyby był człowiekiem o DOBRYM sercu, pokornym, kochającym sytuacja wyglądałaby tak: "Oo Studziu, widzę, że jadłaś dzisiaj sobie zupkę z Lidla :) i co smakowała Ci, Serce moje? Tak? No to jutro Ci taką kupię tylko może inny smak? Sam chętnie też spróbuję, wezmę dwie porcje :)"

Gość gość
Nie kupiłaś mu, miałaś go w doopie. No ale on miał kupować dla ciebie. Podwójne standardy? Jak mi jeszcze napiszesz, że to jedzenie było kupowane za jego pieniądze to parsknę ostro śmiechem z ciebie.

Gość gość
Miałaś gdzieś też czy jest głodny, nie? Przez myśl ci to nie przeszło. Najważniejsze, że ja się najadłam, powinien to zrozumieć, tak? On sobie może o suchym pysku siedzieć...

A on w tym czasie gdy ja jadlam tę zupę, obżerał się na mieście, pewnie był w jakimś barze lub restauracji, i co też mi nie kupił i ja nawet od niego nie oczekiwałam by mi coś kupował!!!

Gość gość
hahahah :D dobraliście się :D🖐️

Gość gość
11.58 masz racje. tak to powinno zabrzmiec. :-) dobrze, ze juz z nim nie jesteś

O biedaczek na pewno umierał z głodu cały dzień :D oj stać go było na dobry posiłek :D z resztą nie jadłam przy nim, tylko jakieś 5-6 godzin przed jego powrotem do domu i co kuwa miałam ja o suchym pysku siedzieć? To ja mogę jesc ale tylko pod warunkiem, że muszę brać i porcję dla niego ? no ja piertooooleee, ludzie kochani, błagam was.

Gość gość
Zal mi ciebie

gdybym wtedy przygotowywała jakiś faktycznie wykwintny obiad, wypasiony, z przystawkami i deserem i opiertoliłabym to sama to ok, mógłby mieć pretensje, ale on srał ogniem o zupę z lidla za 5 zł :D czujecie to? :d założę sie, ze zjadłby swoje gowno dla pieniędzy

Zupa z lidla z 5 zl ja rozumiem gdyby mial pretensje ze taki syf jesz, ale nie rozumiem tej calej szopki, wypi3rdalaj bo przynudzasz.

Wiesz studzia prawdę mówiąc nie spotkaliśmy się raczej. Swego czasu myślałem że podły facet to np taki Meksykanin który zetnie kobietę ale oni robią to beznamiętnie, nawet z nią nie rozmawiają, są podli ale chyba nie potrafiliby nawet tak prześladować dziewczyny. Ja nie wiem jak mogłaś żyć z takim gąbczakiem.

Gość Pęd Sosny
Dlaczego edytowałaś ten temat? :D PS. UP. :classic_cool:

Za parę dni minie rocznica od tego felernego wydarzenia z zupą. Musicie wiedzieć, ze nawet jeśli zupa nie była za słona to i tak facet może się ostro vk****ić.

Gość Studzla
W ryło także może dać, bo jak bije to kocha :classic_cool: