Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi smutno.. Napiszcie mi coś

Polecane posty

Gość gość

Mojemu byłemu urodziło się dziecko.. nasze dziecko widział ogółem może 10 razy w życiu a ma już ponad 4 lata.. jest mi zwyczajnie smutno, przykro.. dodaje zdjęcia na fb pisze ze kocha słoneczko itd a nie pamięta o pierwszym dziecku.. nie płaci alimentów.. mieszkamy w tym samym mieście, widzi mnie to ucieka, a przecież nic mu nie zrobiłam, urodziłam mu dziecko.. siedzę od jakiegoś czasu smutna, oliwy do ognia dolewa to ze ja nie mogę od dwóch lat zajść ponownie w ciążę z nowym partnerem.. chyba dopada mnie depresja..

Gość gość
To weź mu na tym fejsie napisz, że taki tatuś z niego wspaniały a o swoim pierwszym dziecku nie pamięta!

Gość gość
Przestań o nim myśleć, bo to cię wykończy. Niepotrzebnie się nakręcasz na kogoś, kto niestety ma cie w poważaniu. Też go mniej. Ciesz się tym, że masz dziecko. I że masz kogoś bliskiego. Nie bądź smutna :* Nie ma sensu porównywać się do innych ludzi, bo zawsze będzie ktoś, kto ma lepiej. Skup się na tym, co dobre w twoim życiu - obecne dziecko i partner.

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji. Mój były odszedł od nas jak mała miała 8 mcy. Jak miała dwa latka jemu urodził sie syn i od tamtej pory nowa zabroniła mu sie spotykać z nasza mała. Alimenty przestał płacić- zgłosiłam do komornika. Po roku czasu od urodzenia jego syna pozbawiłam go praw do dziecka. ( przez rok nie odezwał sie ANI RAZU,nie zadzwonił,nic. Obecnie mała ma 6 lat,wie ze mój maz nie jest jej tata,ale mówi do niego tato. Jakiś rok temu były zapukał do nas i jak gdyby nic,ze on do dziecka przyszedł. Zamknęłam drzwi przed nosem. Dziecka nie zobaczy,chyba,ze mała jak dorośnie sama wyrazi chęć. Autorko nie łam sie tylko do komornika podaj i alimenty będziesz miała,pozbądź dziada praw do dziecka. Życie mu sie odpłaci,zobaczysz.

Gość gość
dokładnie przestan rozpamiętywać przeszłość! to było minęło.... liczy się tylko przyszłość. odetnij sie od faceta, po co masz go na fejsie? wywal ze znajomych żeby żadne newsy do ciebie nie dochodziły.