Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też przegrałam życie mimo, że powinno być inaczej

Polecane posty

Gość gość
obrazila sie i uciekla

Gość gość
Autorko, pocieszę Cię. Bliska osoba z rodziny, kobieta pod 40tkę, zaszla w ciązę i urodzila zdrową córeczkę silami natury. Ma kochającego partnera i rodzinę. A tez juz stracila wiarę... Masz wszystko co materialne, nie trać nadziei na miłość i szczęście. Pomodlę się w Twojej intencji. Przytulam.

Gość gość
ona jest arogancka i dlatego nikt jej nie weznie

Gość gość
Nie jest arogancja, jest nieszczęśliwa i samotna. Ludzie majętni też mają prawo do doła.

Gość gość
moj kolega jest bardzoo majetny i bardzo uprzejmny, mily kulturalny gosc z klasa i bardziej majteny niz ona, nawet jak ma dola to jest mega uprzejmy

Gość gość
Nie wierzę, że w tym wieku, z takimi możliwościami można własne życie uważać za przegrane. Wszystko najlepsze przed Tobą. Mądry facet doceni to "coś " w Tobie, a nie samochody i apartamenty. Powodzenia.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa . autorko postu godz 20 :20 - serdecznie dziękuję .

Gość gośćdobanijestem
Moja matka ma 60 s nazywa się młoda . Napewno jesteś fajna babka i trafisz na męża! Dzieci moje bym odstapiła i szybko byś doceniła co masz. Gdybym mogła cofnać czas to podróżowałabym całe życie i to nie w luksusie. A tak przegrałam siebie bo nikt nigdy nie mówił o ambicji i wiary w siebie . Jedyne co słyszałam to 'nie wróć z brzuchem' a nie dlaczego!! Dasz radę i sie zakochAsz!

Gość gość
nadeta paniusia szuka meza po 35r zycia

Gość gość
Twoje życie nie jest przegrane. Opowiem Wam coś. Do mojej pierwszej pracy poszłam, zarabiając już na wstępie 1800-2500. Przez 12 lat nic się nie zmieniło, poza tym, że 1800 był to max i umowa - na gorszą. Oraz oczywiście moje umiejętności znacząco wzrosły - szacuję, że o jakieś 800-1000%, doszły mi też nowe zawody, poprawił się język... Kiedy miałam 36-37 lat właśnie zostawił mnie facet (o 5 lat starszy, z wykształceniem zawodowym). Straciłam pracę i pracowałam (nierzadko 12h dziennie i w weekendy) za... uwaga... ok. 500zł miesięcznie! (Zwykle udawało mi się dorobić i dochody sięgały 1000.) Pracowałam też (ciężko, daleko, fizycznie) za 1200. Ale nie poddawałam się. Choć nieraz było ciężko. I po raz pierwszy w życiu mam pracę z dobrymi pieniędzmi i faceta... 10 lat młodszego :) Proszę się nie poddawać!

Gość gość
07.09, jak wrócisz ze szkoły weź się za lekcje , bo zostaniesz pustakiem w dorosłym życiu.