Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 14 tyg ciazy i nie mogę nic jeść, schudłam 4 kg.

Polecane posty

Gość gość

Jw. Nie mogę nic jeść. Wszytsko mnie odrzuca. Jedyne co mogę zjeść to suche platki i ewentualnie owoce. Ciągle mnie mdli. Czy któraś z Was tak miała. Martwię sie ze za mało jem i to zaszkodzi dziecku. I jeszcze aż tyle schudlam.

Gość gość
ja co prawda mdlosci nie mialam ale tez malo jadlam i obie ciaze zaczelam od straty 3-4 kg. Pierwsze kilogramy przybyly okolo 17-18tyg, takze wszystko przed toba :) Zdrowia!!!

Gość gość
Pij bardzo duzo oraz jedz to co możesz. Ja tez nie mogłam patrzeć na jedzenie i co zjadłam to wymiotowałam. A jak poczułam jakieś mięso to i bez jedzenia wymiotowałam. Mnie lekarz uspokajał tym, ze dziecko na tym etapie nie potrzebuje aż takiej ilości pokarmu a co jest mu potrzebne to i tak czerpie z tego co zjemy. W tym momencie jestem w 35 tc i dalej nie jem tak dużo ale to raczej spowodowane jest tym, ze mała uciska mi na żołądek i mam potworna zgagę dzień w dzień :/ Ale jej waga jest w normie i wszystko jest według lekarzy jak w najlepszym porządku. A ja jedynie od początku ciąży przytyłam 7 kg.

Gość gość
Oby wszystko bylo w porządku.