Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateushak

Podoba mi się dziewczyna z klasy.

Polecane posty

Hej. We wrześniu zacząłem naukę w 1 klasie technikum. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia w pewnej dziewczynie. Bardzo mi się podoba. Od początku mam problem, aby się zaaklimatyzować w nowej szkole i nową klasą. Większość moich nowych kolegów i koleżanek jest bardzo śmiała i gadatliwa. Ja niestety tak nie mam. Jestem ich odwrotnością. Jestem zazwyczaj spokojny, nie lubię wygłupów, nie za bardzo znam się na żartach, zawsze byłem tak jakby z boku, jestem nieśmiały. Z dziewczynami umiem rozmawiać tylko sam na sam. Kiedy dołączają się bardziej wygadani koledzy to zwyczajnie nie mam szans żeby się przebić. Dodatkowo jestem po rozszczepie wargi i podniebienia. Została mi po tym blizna na górnej wardze. Niby koledzy nigdy nie robili mi z tego powodu problemów, ale czy mam z tym jakiekolwiek szanse u dziewczyny ? Ona też tak jak ja, jest bardzo spokojna i mało się udziela w klasie. Cały czas chodzi ze swoją przyjaciółką (dosyć wredną). Od początku roku szkolnego jeszcze nie miałem okazji, żeby z nią porozmawiać. Co mam zrobić ?

Gość gość
Spróbuj wyczaić kiedy będzie sama i zagadaj zaproś do kina albo napisz wiadomość na fb jeżeli będzie wam się fajnie gadali to reszta sama się potoczy