Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

poznałam jakieś miesia temu pewnego faceta.Spotkalismy sie kilka razy. teraz znowu zaproponował spotkanie w czwartek przez tel. ja powiedziałam, ze nie wiem czy bede mogla tak na 100%, ale zobaczymy. to do mnie napisał wczoraj czy to aktualne około 20 i co u mnie. Ja napisalam co u mnie slychac i ze mam nadzieje, ze u nieg otez wszystko dobrze i ze ok, mozemy sie spotkac bo mnie tez pasuje. To bylo wczoraj wieczorem i juz nic nie odpisal..Wg was cos jest nie tak?

Gość gość
ale napisal kiedy o ktorej godz? spalas juz z nim?

Gość gość
że co???? lekcje zrobione? plecak spakowany???

Gość gość
tak , napisał io ktorej godzinie. Proponował najpierw telefonicznie to powiedzialam ,ze sie zastanowie bo nie wiem jak bedzie u mnie z czasem, potem jeszcze raz dzwonil ale nie mogla odebral wiec napisal tego smsa wczoraj wieczorem i mu napisałam, ze mi pasuje i juz wczoraj nic nie odpisal

Gość gość
Napisał wcozraj około 21, ja mu odpisałam po 22 bo wtedy zobaczylam smsa.. nie zawsze piszemy smsy codziennie, wiec ze dzisiaj sie nie odzywalismy to mnie nie dziwi, ale ze wczoraj juz nic na to nie napisal

Gość gość
kasa skonczyla mu sie na komorce

Gość gość
watpie bo on ma na abonament

Gość gośćanka90
Myślę,że po prostu skoro jesteście umówieni On nie widział już sensu pisać nic więcej. :))

Gość gość
Przesadzasz, moze sie kapal skoro bylo pozno itd. albo juz faktycznie uznal ze jestescie umowieni