Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezsilnosc

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie taka bezsilna:( Chce odejsc od faceta po 3 latach niestety wyszla Jego Ciemna strona ktorej nie moge zaakceptowac..juz od 3 tyg probuje wynajac mieszkanie i kazdy mi odmawia ze wzgledu na psa.. 10 razy uslyszalam NIE . I wracam kazdego dnia do domu gdzie czeka on i mnie poniza jest jak w PIEKLE..jestem zalamana

Gość gość
nie poddawaj się. W końcu znajdziesz lokum dla siebie i psa :-) Szukaj dalej...

Gość gość
Trzymam za ciebie i psa kciuki :) nie daj się! :)

Gość gość
nie daj sie,tez trzymam kciuki,wyrwiesz sie,uda sie.

Gość gość
Dziekuje za wsparcie! Jedyne mieszkanie gdzie moge zabrac psa jest 80 km od mojej pracy i chyba je wezme bo w poblizu w naprawde wszyscy sa anty .. myslicie ze to dobra decyzja? Czy lepiej zostac w tym domu z nim i dac sie ponizac ale ja juz nie wytrzymuje psychicznie..

Gość gość
Dawaj dalej sie szmacic i ponizac - w koncu szczescie pieska najwazniejsze prawda?

Gość gość
Kobiety- po co Wy OD RAZU zamieszkujecie z facetami?! Co to za głupia moda na te "nowoczesne związki bez ślubu"- pakujecie się facetom ( nie znając ich ytak naprawdę! ) od razu do łóżek i potem się dziwicie, że was nie szanują i poniżają- dostali już przecież "to co chcieli- NA TACY". Same sobie gotujecie swój los! Facet MUSI CZUĆ DYSTANS ( co oczywiście nie wyklucza seksu! )- buźka- buźka i niech wraca do swojego domu, NO, CHYBA, że się ożeni. Ale jak czuje dystans i nie jest pewien, czy kobieta mu nie ucieknie- to się ożeni! A przecież my kobiety o tym marzymy- czyż nie?!

Gość gość
a ty dużych liter używasz tak bez zasady? nie odpowiadaj sobie sama na post

Gość silnaibezlitosna
nie nie nie i NIE ! nie pozwalam Ci zostac tam dluzej za zadne skarby! :) My kobiety potrzebujemy szacunku i milosci, wiec mala szukaj dalej, w internecie, gazetach ulotkach i jesli nie znajdziesz, popytaj znajomych lub bierz tamte :D Odejdz od tego bezuczuciowego zgreda i pamietaj aby zostawic go z klasa ale bezlitosnie :* trzymam kciuki i pozdrawiam ! :)

Gość gość
Wiesz co jestesmy narzeczenstwem ale ja jednak nie chce z nim spedzic reszty zycia bo wiem ze za kilka lat bede tego zalowac zwgl na Jego charakter. Mieszkam razem poniewaz pod jednym dachem wlasnie okazuje sie jaki czlowiekiem jest i uwazam za bzdure czekac az do slubu wtedy to juz w ogole za pozno co dzis slub a za miesiac rozwod?? Widac ze to komentarz faceta. Pozatym wulgaryzmy za trzymaj dla siebie!

Gość gość
nie no nie bierz tego lokum 80 km od domu,jak sobie poradzisz z wyprowadzaniem zwierza? dawaj ogło na portalach ze szukasz m z psem,wejdz na fejsa na grupe "miejsca przyjazne psom" tam jest w cholere ludzi moze cos sie znajdzie.

Gość gość
Bierz psa, pakuj manetki, a w międzyczasie szukaj dalej coś bliżej. Nawet lepiej, że teraz będziesz daleko od tego typa, to nie będzie mu się chciało cie nachodzic.

Gość gość
Jeszcze wrocisz do niego na kolanach razem z twoim psem i bedziecie blagali o wybaczenie.

Gość gość
Silna i bezlitosna o bym byla taka jak Ty masz racje i dziekuje za wsparcie:)) ja po prostu jestem dzis przytloczona tyle razy dostac odmowe a myslalam.ze. to bedzie takie proste. W czwartek jade zobaczyc to mieszkanie i o bym je napewno dostala masz racje lepiej dojezdzac tak daleko ale miec swiety spokoj !

Gość gość
Pozatym to pracuje tylko 5 godz dzien nie wiec z dojazdem nie bedzie mnie 7 godz w domu tyle od napewno wytrzyma Pozatym zawsze pred praca zapomniam mu ruch zeby sie zmeczyl wiec nie bedzie zle ;)

Gość gość
aa to spoko to bierz to lokum i szukaj czegos blizej Ucałuj ode mnie przyjaciela w uszko:)

Gość gość
Ucaluje napewno;)

Gość silnaibezlitosna
Nie ma sprawy :D trzymam Cie za slowo ze cos z tym zrobisz i razem z czworonoznym przyjacielem odejdziecie z dumą i... szczesliwi! On? niech zobaczy co stracil, pozdrawiam go srodkowym palcem. Nie ma co marnowac zycia na jakiegos c**eusza! :D Pozdrawiam i zycze powodzenia z dalszych poszukiwaniach!