Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmierć syna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kobietki,pomóżcie mi proszę.3 miesiące temu straciłam syna,był motocyklistą,wypadek nie z jego ale to mnie i tak nie pociesza,nic mi Go nie zwróci.Ten ból jest tak olbrzymi,że zastanawiam się czy kiedyś minie.Może któraś z Was może mi odpowiedzieć czy da się z tym dalej żyć,bo ja sensu tego życia w tej chwili nie widzę.

Gość gość
Nie mam o czym pisać na tym gownianym forum ??

Gość gość
Witam, też straciłam brata a moja mama ukochanego syna lata temu w wypadku na motocyklu, było bardzo ciężko,mama była wyłączona z życia przez kilka długich miesięcy, później moja siostra urodziła synka i myślę,że to on pomógł jej wyjść z tej strasznej traumy. Daj sobie czas przeżyć tragedię,niczego nie przyspieszaj, z czasem zobaczysz że będzie lepiej

Gość gość
I dobrze, może jakiś wartościowy człowiek nerki potrzebuje od dawcy organów bez mózgu?

Gość gość
Mam jeszcze 2 córki,ale nikt nie zastąpi mi Jego..Tak mi wszyscy mówią,że z czasem będzie lepiej ale na razie sobie tego nie mogę wyobrazić..Każde wejście do Jego pokoju to płacz,przyjdzie list do Niego płacz.Podłe to życie...

Gość gość
Ty też w pewnym sensie umarłaś. Śmierć zmienia życie bliskich. Nie jest jednak końcem. Twój syn nie przestał istnieć. Pamiętaj, że tutaj jesteśmy tylko na chwilę.

Gość gość
Ty,taka mądra z 15.13,jesteś taka pewna,że twojej rodziny nie spotka żadna tragedia jutro lub pojutrze?gratuluję jasnowidztwa.

Gość gość
Wyrazy wspolczucia :) stracic kogos bliskiego i to jeszcze w wypadku to straszne :( moja przyjaciolka jakis czas temu stracila w wypadku kuzynke i byla zalamana (wcale sie jej nie dziwie) poniewaz byly bardzo zzyte ze soba ale po czasie podniosla sie z tego (troche dzieki mnie i jeszcze jednej naszej przyjaciolce) na pewno masz kogos kto Cie wesprze dasz rade. :)

Gość gość
Wyrazy wspolczucia :) stracic kogos bliskiego i to jeszcze w wypadku to straszne :( moja przyjaciolka jakis czas temu stracila w wypadku kuzynke i byla zalamana (wcale sie jej nie dziwie) poniewaz byly bardzo zzyte ze soba ale po czasie podniosla sie z tego (troche dzieki mnie i jeszcze jednej naszej przyjaciolce) na pewno masz kogos kto Cie wesprze dasz rade. :)

Gość gość
Też straciłam dziecko i na pewno nasze życie się zmienia , pierwszych kilka miesięcy jest bardzo ciężko z czasem oswajamy się z tą sytuacją ale nigdy tego nie akceptujemy to oczywiste . Los tak chciał z losem nie wygrasz tak sobie powiedziałam , chodzę na cmentarz wspieram tych którzy stracili później swoich bliskich i z czasem przyzwyczajamy się do tego stanu ale wiadomo ten żal pozostaje . Trzymaj się .

Gość gość
Dziękuję Wam za słowa otuchy,mam przyjaciół, rodzinę ale czasami dobrze jest się wygadać komuś kogo nie znasz.A jeszcze jeśli możecie napiszcie mi czy w snach może przyjść Jego duch czy ja już fiksuję?

Gość gość
Fiksujesz to ten natłok myśli , a sen to tzw resztki z dnia , porównaj sobie swoje sny z przed czy były inne ? myślę ,że na pewno .

Gość gość
Miał 18 lat i byl z warszawy?

Gość gość
Może i tak,ale śnił mi się tylko raz,i to dopiero po 2 miesiącach a myślałam o nim każdego dnia.Sama nie wiem...

Gość gość
Miał 24 lata i nie był z Warszawy.

Gość gość
Często tak jest dla mnie ludzie którzy z własnej woli jeżdżą na motorach motocyklach to idioci 50/50 czy nie zginą. Zawsze ktoś może im zajechac albo w nich wjechac przy dużej prędkości i sa bez szans. Decydujac się na jazde na jednośladzie należy się z tym liczyć ze to może być ich ostatnia czynnośc jaka w życiu zrobua. Za każdym razem.

Gość gość
To prawda,On się z tym liczył,ale to była Jego pasja największa w życiu.Tylko,że my zostaliśmy i próbujemy z tym żyć dalej.

Gość gość
Niestety twój syn podjął te ryzyko i stracił życie. A może było mu to pisane. Ja znam ludzi którym rozpedzony kierowca zabił 13 letnie dziecko wjezdzajac na czerwonym na pasach. I co tak samo nie mogą się pozbierac

Gość gość
A ci co jeżdzą samochodami to nie idioci?Też mogą ulec wypadkowi.Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka,bo nie wiesz jak było,eh..

Gość gość
Ale w samochodzie jest dużo większa szansa przeżycia masz pasy i jak dobry samochód to szeteg zabezpieczeń a z motora spadniesz i finito.. przelecisz nie wiadomo gdzie i na czym wylądujesz.

Gość gość
Wchodząc na przejście dla pieszych też trzeba się liczyć z tym, że to ostatnie co zrobimy. Idąc tym tokiem myślenia, nic nie powinniśmy robić bo, nawet zostanie w domu może się skończyć wypadkiem. Trzymaj się autorko, ściskam mocno.

Gość gość
Ja to wiem i ty to wiesz ale są ludzie dla których motocykle to pasja.Są różne pasje jedne bezpieczne drugie nie.Człowiek nie żyje i nie ma co go teraz oceniać,tylko współczuć.

Gość gość
A co Ci się śniło?

Gość gość
Sniło mi się,że przyszedł do garażu i ja tam poszłam,głaskałam Go po buzi a On tak ładnie się do mnie uśmiechał.I jak pytałam gdzie był tak długo to mówił tylko że dziadkowie mu pomogli[oni nie żyją] i nic więcej.

Gość gość
To dobrze ci się snil znaczy ze mu tam dobrze