Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwe, że on się jeszcze sam odezwie?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że często faceci robią tak, że jak jakaś dziewczyna się za nimi ugania to ją olewają, a jak ona któregoś olewa to on za nią lata. Miałam już takie przypadki, zwłaszcza ostatnio, a mianowicie rok temu zaczęłam umawiać się z facetem, bardzo mi się podobał i zależało mi na nim, a on po kilku randkach mnie olał. Ja to przeżywałam, on się nie odzywał. A teraz.. spotkaliśmy się kiedyś przypadkiem i od tamtej pory wypisuje do mnie, a ja go olewam i zbywam go... jak on pyta się co u mnie to mu piszę jak to świetnie u mnie,jak się pyta czy się spotkamy to mówię,że może kiedyś... i on wtedy stara się coraz bardziej i bardziej, mówi, że będzie czekał i się starał...no i często do mnie pisze.. no a ja nie chowam do niego urazy za to jak mnie kiedyś potraktował,ale też nic już do niego nie mam, to dla mnie zwykły znajomy. Jest też inny znajomy, do którego ja nigdy pierwsza nie piszę, a on często lajkuje moje zdjęcia, czasem do mnie pisze, chce się umówić. No to były sytuacje dla przykładu. A teraz konkretnie. Jest chłopak, którego kocham i kiedyś strasznie za nim latałam, wypisywałam do niego, nie wiem czy czasem nie byłam zbyt nachalna.. A on z tych co może mieć większość dziewczyn. Wiem od osób trzecich, że mu się bardzo podobam i rzekomo chciał ze mną chodzić (info od naszych wspólnych przyjaciół) i rzeczywiście podrywał mnie,ale na koniec chciał mnie tylko zaliczyć. Nie doszło do tego,a on wtedy zerwał kontakt. Potem miał dziewczynę, teraz już jej chyba nie ma. I postanowiłam zmienić taktykę... nie pisać do niego (nie piszę do niego już od kilku miesięcy, wcześniej raz pisał on, raz ja, ale częściej ja). Wcześniej lajkowałam wszystkie jego zdjęcia, wszystko co wrzucał, a teraz postanowiłam to olać i nie robić nic. Myślicie,że to pomoże i odezwie się? Nawet jeśli nie teraz to za kilka tygodni lub miesięcy? Czy nie mam na co liczyć?

Gość gość
Ktoś odpowie?

Gość gość
sluchaj to nie jest tak, ze jesli zaczniesz go olewac to mu sie nagle przypomni ze istniejesz jest duzo rzeczy ktore moga na to wplynac. jesli mu na tobie zalezalo to sie odezwie. a w tym czasie pokazuj ze masz ciekawe zycie ze fajnie sobie radzisz znajdz jakies hobby, jak go zobaczysz udawaj ze go nie widzisz itp pokaz mu ze jestes kobieta z ktora warto byc bo samo czekanie nic nie da. pokazuj sie w towarzystwie innych facetow. siedzenie na d***e i czekanie az przyjdzie nic nie da pozdrawiam

Gość gość
Powiem Ci tak, to zainsteresowanie mezczyzny zalezy od wielu czynnikow ale w duzej czesci od tego nie musi sie o Ciebie starac choc troche. Bo jesli specjalnie nie musi to sobie szybnko odpusci. Taka jest psychika wiekszosci facetow, choc moze sa wyjatki

Gość gość
dópa rozepchana. bóm Tatara choć kochanie choć nie buj nie buj się Tarzana