Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie co myslicie konflikt z mezem

Polecane posty

Gość gość

Ms urodziny, dostał ode mnie prezent lot na paralotni, dobry obiad, tort ze świeczkami. Gdy się wyspał wyszliśmy na spacer ale ogólnie caly dzien mial zly humor i po 20 min chcial wracać. Ciągle mu powtarzałam ze go kochan ze codziennie dziekuje Bogu ze go mam a on sobie spiewal. Troche tez marudziłam ze siedzę caly dzien w domu z małym dzieckiem i ze bez przesady żeby on wstał i gral w gry dopóki nie pójdzie do pracy. Wreszcie zadzwonił po swojego kolegę. Chwile szliśmy i uslyszalam zw jestem jęczy dupa. Mowie zw nie a jego super kolega ze niestety jestem straszna jęczy dups. Gadali miedzy sobą wiec skrecilam do jego rodziców a on mówi do kolegi :patrz jaskiego focha strzelila chodź idziemy" i poszli sobie... Tyle dla niego szykowalam w weekend misio byc wino swiece. A on nic bo on ms zly hunor

Gość gość
Napisz to jeszcze raz po polsku!

Gość gość
stosujesz metode zglaskania kota na smierc a maz ma Cie w pupie. Przykre Moj, jakby dostal wino i swiece ;), to bylby w 7 niebie. Ale ja Jemu dozuje :P

Gość gość
A ja pytam czy mój ma ochotę na spacer. Zakładam że gdy ma wolny dzień, może mieć chęć robić to, co mu się podoba a nie co podoba się mi.