Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sienkiewicz

Polecane posty

Gość gość

Witam, szukam pani która umówi się ze mną na czytanie Sienkiewicza!

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D:D dobre na początek błysnąć poczuciem humoru, niewielu to potrafi :D

Gość gość
A może być Leśmian?

Gość gość
Leśmian jest za trudny, nigdy nie mogę zrozumieć jego neologizmów. Wolałbym bym jednak Sienkiewicza

Gość gość
Ten erotyk, aż staję z wrażenia... Leśmian Bolesław W malinowym chruśniaku W malinowym chruśniaku, przed ciekawych wzrokiem Zapodziani po głowy, przez długie godziny Zrywaliśmy przybyłe tej nocy maliny. Palce miałaś na oślep skrwawione ich sokiem. Bąk złośnik huczał basem, jakby straszył kwiaty, Rdzawe guzy na słońcu wygrzewał liść chory, Złachmaniałych pajęczyn skrzyły się wisiory I szedł tyłem na grzbiecie jakiś żuk kosmaty. Duszno było od malin, któreś, szapcząc, rwała, A szept nasz tylko wówczas nacichał w ich woni, Gdym wargami wygarniał z podanej mi dłoni Owoce, przepojone wonią twego ciała. I stały się maliny narzędziem pieszczoty Tej pierwszej, tej zdziwionej, która w całym niebie Nie zna innych upojeń, oprócz samej siebie, I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty. I nie wiem, jak się stało, w którym okamgnieniu, Żeś dotknęła mi wargą spoconego czoła, Porwałem twoje dłonie - oddałaś w skupieniu, A chruśniak malinowy trwał wciąż dookoła.

Gość gość
Aż się wilgotno i gorąco robi, uwielbiam ;)

Gość gość
Siemano. Ja jestem Henryk Sienkiewicz a nie ty i prosze sie tutaj na mnie nie umawiać, bo wszystko pacze i czytam. Mam swój piękny ogród z krasnalami. Moim marzeniem było zostać indianinem, jednakże nie wyszło. Pozdro joł. Heniek.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji