Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu NAMYSŁOWA NIKT NA KAFE NIE LUBI? DLACZEGO?

Polecane posty

Gość gość

czemu NAMYSŁOWA NIKT NA KAFE NIE LUBI? DLACZEGO?

Gość gość
Czemu namysłów jest tak nielubianym miastem???

Gość gość
Bo to zabita dechami dziura, a robisz z tego miasta przynajmniej Paryz:O zwykla wiocha, o ktorej nikt nigdy nie slyszal i nie uslyszy:D:O

Gość gość
Jak wiocha przecież to jest miasto

Gość gość
Wez nie w******j znowu:O

Gość gość
ps zrozum że namysłów to nie wieś tylko miasto wpisz sobie w google namysłów to zobaczysz że to nie wieś tylko miasto skoro nikt nie słyszał to czemu miliony polaków pije piwa z browaru namysłów?

Gość gość
A w dupie kurwa mam ten namyslow kurwa juz mi sie rzygac chce od tego twojego pierdolenia o jakimś tam kurwa Namysłowie no dobra jesteś w chuj dumny ze swojego miasta ale nie musisz zasmiecac tego jebanego forum na każdym jebanym koncie tym namyslowem kurwa a później sie dziwisz dlaczego nikt cie nie lubi a czemu ma cie lubic? za co za co kurwa?! za debilizm????

Gość gość
Nie potrzebuje zj***e nic wpisywac:O nigdy tam nie bylam i na sto procent nie bede w tej dziuze:O i nie chce mi sie z toba gadac bo to rozmowa jak ze slupem:O Tam nikt nie byl i nigdy nie bedzie, bo tam nic nie ma, proste wiesniaku:O

Gość gość
To nie dziura tylko miasto bo ma dwie galerie handlowe a niedługo będzie trzecia

Gość Agość
I ja o takim piwie nigdy nie slyszalam:O a nawet jesli jest to chuj z tym:O poza tym nic innego ciekawego do zobaczenia tam nie ma. Nie wiem czy twoj maly mozdzek to pojmuje, ale wszyscy wola wieksze miasta Gdansk, Sopot, Poznan , Warszawe , a nie ta dziure Namyslow :O w ogole co to za nazwa . Zyg:O

Gość gość
Ja tam lubię Namysłów - miasto i gościa. A częstotliwość gadek o N mniejsza niż o podpaskach , h...ch, okresie, cyckach, murzynach, arabach, laskach i co tam jeszcze.

Gość gość
Ta galerie mam zwiedzac:O co za przyglup z ciebie:O

Gość gość
jak niema nic ciekawego a festiwal rockowy czochraj bobra fest browarki dni namysłowa rajd klub MMA zapaśniczy mnóstwo punktów usługowych rozrywkowych typu basen spa solarium kregielnia korty tenisowe fitness itd...mnostwo barów restauracji kawiarni banków na kazdej ulicy jest po kilka supermarketów dużo zakładów pracy itd...

Gość gość
zamknij morde z tym j*****m namyslowem baranie szaranczo j****a wyplewiona ćwierczu

Gość gość
ps te galerie to galerie handlowe dowód Park Handlowy MYBOX w Namysłowie otwarto 20 listopada - nto.pl www.nto.pl › Strefa biznesu › Wiadomości › Z regionu 24.11.2014 - Grupa Eyemaxx Development otworzyła drugi Park Handlowy pod szyldem MYBOX w Polsce. Obiekt ma 4 tys m.kw i mieści 15 lokali ...

Gość gość
my box to nasza pierwsza galeria handlowa obok niej jest dwa i pół razy większa dwukondygnacyjna galeria handlowa a miedzy nimi powstaje trzecia najwieksza z nich obok tych dwóch galerii handlowych jest bezposrednio kaufland lidl troszke dalej intermarche bricomarche osiedle Calinka ps inne supermarkety jak dwie biedronki tesco carrefour i inne tego typu dyskonty sa na innych ulicach

Gość gość
My Box Namysłów. Pierwszy park handlowy w Namysłowie - nto.pl www.nto.pl › Strefa biznesu › Wiadomości › Z regionu 27.02.2014 - My Box Namysłów. Pierwszy park handlowy w Namysłowie Projekt w Namysłowie będzie drugim parkiem handlowym w Polsce pod szyldem ... Ta strona była przez Ciebie odwiedzana.

Gość gość
Centrum Handlowe Park Handlowy My Box Namysłów , Namysłów ... www.galeriehandlowe.pl › Centra handlowe › Namysłów Park Handlowy My Box Namysłów. Namysłów. ul. Bohaterów Warszawy 17A 46-100 Namysłów. Godziny otwarcia: Pon-pt od - do - Sb od - do - Nd od - do -.

Gość gość
Ty masz jakies problemy z glowa serio

Gość gość
Ja lubie Namyslow ! Piwo ! Od niedawna !

Gość gość
idź głos takie rzeczy publicznie w rzeczywistości a zawiną cie w kaftan i polecisz do domu zabaw

Gość gość
Jest do zwiedzania muzeum techniki młynarskiej są tez warsztaty aktorskie jest izba regionalna z prezentacjami I warsztami itd z calego regionu...