Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobieństwo, że mam HIV?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem młodym mężczyzną, który obawia się, że jest zarażony. Przez ostatnie 6 lat chcąc spełnić swoje fantazje erotyczne, często uprawiałem sex z różnymi osobami. Były to kontakty z kobietami jak i mężczyznami w różnym wieku. Co za tym idzie spróbowałem już chyba wszystkiego co jest możliwe w kontaktach seksualnych tj. oral, anal, piss, połykanie spermy, sex analny i oralny jako osoba aktywna jak i bierna (bez zabezpieczenia), sex w trakcie miesiączki, sex z przydrożną panią, sex z osobami pod wpływem % oraz silniejszych używek. W dodatku dowiedziałem się, że jedna dziewczyna z którą miałem zbliżenie również uprawiają sex z facetem, który jest zarażony. Nie wiem niestety czy ona jest zarażona i pewnie się nie dowiem. Bardzo mnie nurtuje pytanie jaka jest szansa, że jestem zarażony, czy moja historia i ilość partnerów/ek seksualnych (ok.10) ma duże znaczenie. Teraz już bez względu na wynik testu zrozumiałem jaką wielką głupotę odwaliłem i, że takie przygody mogą się dla mnie źle skończyć. Jestem meeega zastosowany. Proszę o poważne odpowiedzi na moje zagadnienie.

Gość gość
zrób badania,bez domysłów,jak jesteś zarażony to co teraz poradzisz,nie sypiaj z nikim bez badan to podłe,zawsze jest ryzyko zarazenia,przy przypadkowych osobach

Gość gość
W każdym województwie są laboratoria, gdzie można zrobić test anonimowo. Zanim z kimkolwiek zrobisz kolejny raz, zbadaj się. Na Twoje szczęście, przy obecnych lekach z HIV można spokojnie dożyć starości.

Gość gość
Nie powiem że jesteś baranem robiąc to wszystko bo to Twoje życie wybory ale można dawać upust głupocie z gumką! Nie dawaj d..bez gumki i sam nie wchodź byle gdzie bez zabezp Możesz mieć hiv choć życzę Ci żeby był negatyw

Gość gość
spróbowałem już chyba wszystkiego co jest możliwe w kontaktach seksualnych tj. oral, anal, piss, połykanie spermy, sex analny i oralny jako osoba aktywna jak i bierna (bez zabezpieczenia), sex w trakcie miesiączki, sex z przydrożną panią, sex z osobami pod wpływem % oraz silniejszych używek. xxx a później się obudziłem i dlatego piszę ten post na forum :D

Gość gość
A od kiedy to gumka zabezpiecza przed HIV? Może się nie znam, może technika poszła juz tak daleko, że produkują gumki szczelne. Gumki nie są nieprzepuszczalne, a wirus jest o wiele mniejszy niż pory gumki. Zatem zabezpieczenie gumką to strzał kulą w płot. A nóż się uda. A jeśli nie?

Gość gość
To prowo albo jakiegoś prawika albo jakiejś panny dziwnej. Ja mam podobne życie erotyczne i nic mi się nie przytrafiło. Za duzo się filmów naogladales.

Gość gość
Badania w alab jest w całej Polsce możesz tam sb zrobić wszystko morfologia mocz kiła hiv wzwb C itp. Nawet anonimowo możesz zrobić. Wyniki Ś po dwóch dniach chyba że coś wykaże to wtedy do 7 dni bo robią rozpoznanie. Nawroc się do Boga.