Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Minimalna pensja w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Minimalna pensja w Londynie (a wiec w zaleznosci od tego ile mamy lat jest to 6.70 do 7.20 funta za godzine brutto) za miesiac pracy daje ok 900-1000 funtow. W Londynie teraz tyle kosztuje wynajem pokoju (nie, wcale nie przesadzam, kto nie wierzy moze sobie np na spare room zajrzec, pokoje dla par za 800-1000 mc w Londynie to standard) Jak wiec ludzie zyja za takie stawki w tym drogim miescie ?

Gość gość
W PL jest miodzio. I wynajem trzykrotnie tanszy. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem i chlastaja sie wsrod ciapatych. Boże! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie.

Gość gość
Tak! Miodzio! Dlatego 3.000.000 Polaków wyjechało z tego "kraju dobrobytu" a drugie tyle się pakuje albo już są w drodze.

Gość gość
Wyjechalo i wracaja, normalna rzecz.

Gość gość
Śmieciu z emigracji, Brytyjczyków wyjechało ponad 5 mln z tego kraju dobrobytu, a kolejne 5 mln ma zamiar wyemigrowac. Ssij pale swojemu arabskiemu panu, czyszczący ukowskie g****a, życiowy przegrywie.

Gość gość
Kocham cię UK. Jesteś moją drugą ojczyzną. Miałem pecha urodzić się w PL ale błąd już naprawiony. Polaczki-cebulaczki gnijcie w tym waszym śmiesznym kraiku z obrzeży Uralu zwanym dumnie PL. My Brytyjczycy do niczego was nie potrzebujemy. Won stąd!

Gość gość
Kocham cię UK. Jesteś moją drugą ojczyzną. Miałem pecha urodzić się w PL ale błąd już naprawiony. Polaczki-cebulaczki gnijcie w tym waszym śmiesznym kraiku z obrzeży Uralu zwanym dumnie PL. My Brytyjczycy do niczego was nie potrzebujemy. Won stąd!