Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być chudziutka

Jak schudnąć do 45kg????

Polecane posty

Gość chce być chudziutka

Mam 170. Z wagi 55 schudlam do 51. Teraz chce schudnąć do 45 jednak nie mogę. Waga stoi w miejscu. Jem 1000 kalorii, jak przyspieszyć metabolizm?

Gość gość
cyckow nie bedzie w ogole

Gość chce byc chudziutkia
Trudno przeżyje to

Gość gość
Chcecie schudnąć szybko ? polecam Wam Slimcea. Sama schudłam 12kg a nie wierzyłam że to możliwe.. poleciła mi koleżanka

Gość ŁyyySyyy
Droga koleżanko, Gratuluję sukcesu. Im niżej chcesz zejść, tym więcej pracy/ wyrzeczeń będzie Ci to kosztować. Nie mówisz nic, a oczekujesz rzetelnej porady (o ile nie jesteś trollem chcącym wywołać g****o- burzę). Tysiąc kalorii nie mówi mi nic. Powiedz: - jaką stosujesz dietę, - ile , o jakich porach, i jakie jesz posiłki, - w jakim czasie zrzuciłaś te 4 kg, - czy waga 55 kg to twoja "normalna" waga, czy był to już efekt jakiś wcześniejszych diet, - jaki prowadzisz tryb życia (siedzący, aktywny itp), - czy a jeżeli tak, to jakie sporty uprawiasz/ z jaką częstotliwością/ jakie treningi, - ile masz lat; Wtedy będę mógł być może coś sensownego Ci poradzić... Chyba że oczekujesz porad w stylu: jeszcze mniej żryj :)

Tyle kilogramów wymaga naprawdę dużych poświęceń. Minie sporo czasu, zanim schudniesz. Polecam dietę o obniżonym indeksie glikemicznym, zero słodyczy,******* dużo wody mineralnej bogatej w wapń, np Piwniczankę.

Gość gość
KOBIETO CZY TY DOBRZE SIĘ CZUJESZ ????CHCESZ WYGLĄDAĆ JAK ANOREKTYCZKA??? JA MAM WZROSTU TYLE CO TY I WAGA 70 KG JEST OK. DLA DOROSŁEJ KOBIETY CHYBA ŻE TY MASZ 15 LAT.

Gość sztudentka2
przy takim wzroście to chyba trochę przegięcie. czy tylko mi się tak wydaje? Ale jak już tak bardzo chcesz to spróbuj jagód acai, dzięki nim zaczęłam skutecznie chudnąć bez utraty energii.

Gość gość
na mnie dzialaja tylko ketony malinowe - zielona kawa nic nie dala, jagody acai rowniez zero, mlody jeczmien tez nic, dopiero slimmer redukuje konkretnie zlogi. ja kupilam tutaj www.slimmer.fit

Gość AnkaSkakanka1
Jedzenie jedzeniem ograniczenie jest ważne można się wspomóc zieloną herbatą, ale trening cardio myślę, że nie zastąpi żadnej diety. Polecam trampoliny mnie się udało dodatkowo poznałam mnóstwo kobiet z tym samym problemem! Planuje kupić trampolinę do domu Fit and Jump miało fajną promocję minus 20% w black friday.. Nie zdążyłam się załapać ;/ Mam nadzieję ,że wrzucą coś przed Świętami.

Gość Dietetyk VITAGENUM
By zrzucić zbędne kilogramy potrzebujemy przemyślanej strategii. W skutecznym odchudzaniu i dbaniu o swoją sylwetkę, bardzo pomaga opracowanie kompleksowego planu. Badania genetyczne są ku temu nieocenionym wsparciem. To w naszym DNA jest zapisane, m.in. czy mamy wrodzoną skłonność do otyłości oraz jakie geny odpowiadają za nasz apetyt. Wyniki badań pokażą, m.in. jak skomponować właściwą dietę, ile powinieneś jeść białek, tłuszczów i węglowodanów, z jakich produktów zrezygnować, a które są dla Ciebie wskazane, jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Wszystkim, którzy chcą uzyskać odpowiedzi na podobne pytania, zalecam skorzystanie z badania „Otyłość” laboratorium Vitagenum. Z kolei osoby, które chcą zadbać o swoje samopoczucie i zdrowie, zachęcam do przeprowadzenia badania „Fit On” lub „Fit Ona”. Dzięki nim dowiesz się jak maksymalnie wykorzystać tkwiący w organizmie potencjał oraz jakie czynniki w największym stopniu wpływają na zachowanie prawidłowej masy ciała, jaki rodzaj diety i aktywności fizycznej jest wskazany właśnie dla Ciebie: czy lepiej sprawdzasz się w sportach siłowych czy wytrzymałościowych, w jakich dyscyplinach masz największe szanse odnieść sukces, które produkty są najlepszym źródłem witamin, czy też jak skutecznie łagodzić problemy związane z cerą i zdrowym wyglądem skóry. Przeprowadzenie badań jest bardzo proste. Zestawy zamawia się przez internet do domu, pobiera próbkę materiału genetycznego, a następnie odsyła się do laboratorium, gdzie analizują je specjaliści. Wyniki otrzymuje się drogą elektroniczną. Dietetyk VITAGENUM.

Gość gość
ANOREKSJA Tak sie nazywa to o czym autorka pisze. Mam 169cm i waze okolo 52.Jezeli chcesz wygladac jak kosciotrup to ok. Nie uwierze ze masz ladna budowe z ta waga 45kg:) Wazylam kiedys juz jako dorosla osoba 49 i bylam jak kosciotrup. Nawet buzie ktora mimo szczuplosci mam okragla wciagac sie zaczela.Teraz jak 36latka i matka trojki dzieci waze idealne dla mnie 52 kg ale okupione jest wyrzeczeniami. Musialabym nie jesc co np.drugi dzien zeby wazyc mniej niz 50.

Gość gość
Ja bardziej bym poszła w stonę zielonej ale kawy jest co prawda niezdatna do picia, bo smakuje jak... nie będe się wyrażać, ale w iqgreen jest przyjemnie przyswajalna, do tego liczenie kalorii, gotoanie, nie kupowanie gotywch produktów bo to ci znisczy cala diete..

Gość sandrululka
Nie wiem czy 45 to dobra waga, no ale to już Twój wybór. Zgadzam się co do iqgreen - przetestowane na mnie samej. Ale traktuj to bardziej jako dodatek, bez ruchu sukcesu nie będzie :)