Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pepka

Przykry zapach z ust.

Polecane posty

Witam. Moim problemem jest biały nalot na języku. Trwa to parę już lat. Oraz wiecznie nieświeży oddech z ust. Mam refluks- tak stwierdził Mój pediatra. Biorę leki osłonowe co dzień rano, a mimo tego problem dalej nie znika. Jama ustna-wporzadku. Zatoki zdrowe. Poradzcie coś Drodzy forumowicze.

Gość gość
Jakie bierzesz leki? Pompę proteinową? Tez mam refluks i przykry zapach to moja zmora, powraca ciągle a najgorsze jest to że samemu się tego smrodu nie czuje:-( Teraz jestem w nowym związku i jestem w ogromnym stresie, a już nie wspomnę jak razem spimy bo rano pewnie mój oddech może zabić:-( Niesttey sama latałam po lekarzach, od laryngologa, stomatologa po gastrologa. Tego się nie da wyleczyć:-(

Gość gość
Sprawdź czy masz kamienie migdałkowe :)

Miałam kiedyś problem z nieświeżym oddechem i pomógł mi płyn do płukania http://www.listerine.pl/jak-plukac-jame-ustna Warto spróbować, ale jak problem będzie się utrzymywał to koniecznie idź do dentysty, a jak on nie pomoże to do laryngologa. Któryś z nich musi Ci jakoś pomóc, przecież nieświeży oddech nie jest rzeczą normalną.

Gość gość
Bialy nalot na jezyku i nieswiezy oddech moga swiadczyc rowniez o kandydozie. Sama z tym walcze od ponad roku, warto poczytac, w internecie znajdziesz mnostwo wskazowek, najwazniejsza jest dieta.

Gość Poliliu
Moze to byc grzybica. Sprobuj tabletki z olejem z oregano. Albo kwas kaprylowy, czosnek. Poczytaj w necie o metodach leczenia