Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćP

Nieprzyjemny zapach z ust co i jak?

Polecane posty

Gość gośćP

Witam wszystkich, od jakiegoś czasu mam przykry problem z nie zbyt przyjemnym zapachem z ust pomimo tego że przynajmniej dwa razy dziennie myję zęby. Czy moglibyście coś poradzić? Z góry dziękuję.

Gość gość
To może być objaw jakiejś choroby. Wydaje mi się, że wizyta u lekarza będzie konieczna. Doraźnie kup sobie w aptece jakiś odświeżający spray.

Gość gość
weź halitomin :D

Gość gość
Najlepiej popytać w aptece o jakieś odświeżacze do ust i udać się do lekarza. Mój mąż przy takiej dolegliwości stosował odświeżacz kin.

Gość gość
Wizyta u dentysty i lekarza Cie nie ominie. Przyczyny występowania tego problemu mogą być bardzo różne. Do tego czasu spróbuj żuć przyprawy typu anyżek czy koperek włoski, nieco zniwelują ten przykry zapach.

Gość gość
Również polecam odświeżacz w sprayu. Jest w małej buteleczce, więc możesz go nosić nawet w kieszeni. Super sprawa.

Gość gość
Dokładnie, doraźnie najlepszy będzie odświeżacz :) ja mam kin fresh, mały do torebki w sam raz a i smak i zapach super :)

Gość gość
Bez wizyty u lekarza się nie obędzie, nie zwlekaj z tym ,bo może być jeszcze gorzej,a im szybciej zlikwidujesz przyczynę,tym szybciej poczujesz świeży oddech,a do tego czasu przydadzą się np. gumy miętowe albo odświeżacze

Gość gość
Do czasu jak będziesz czekał na wizytę u lekarza to zakup sobie odświeżacz. Taki przypadłości to dość pospolite zjawisko i nie masz się czym przejmować. http://www.kilerselite.pl/