Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna369

Test ciazowy

Polecane posty

Gość Smutna369

Hej dziewczyny moje cykle sa 32 dbiowe czasem jeden dzien pozniej dostaje okresu w sierpniu okres miałam 13 i tral on 6 dni w piątek 9 września uprawialam sex z chłopakiem do wytrysku we mnie nie doszlo ale jednak jest zawsze jakas szansa ze moge być w ciąży wczoraj piwinnam dostac okresu nie dostalam nie bola mnie piersi ani brzuch a zawsze mnie bolaly czy jutro jeśli bym zrobila test po terminie spodziewanej miesiączki to będzie pozytywny? Proszę o pomoc

Gość damazgronostajem
Jeżeli stosunek był bez prezerwatywy, to mimo braku wytrysku, może dojść do ciąży z ewentualnego preejakulatu. Z tego co mówisz to raczej miałaś wtedy dni niepłodne, ale skoro nie bolą Cię teraz piersi tak jak przed okresem (a zawsze Cię bolały) to skąd pewność, że owulacja się nie przesunęła i nie jest np teraz? Czekaj na miesiączkę. Myślę, że jak zrobisz teraz test to jeszcze nie będzie on wiarygodny, zrób za tydzień o ile nie pojawi sie miesiączka.

Gość Smutna369
Mam taki biłay sluz jak zawsze przed okresem ale nie zapowiada się abym go miała dostać

Gość gość
Czy test bedzie pozytywny nie wiadomo ale powinien byc juz w miare wiarygodny. Moze spóźnia ci sie miesiaczka bo sie stresujesz i stąd mozliwy też brak innych objawów

Gość Smutna369
No właśnie oststnio mialam troche problemow malo spie bo pracuje duzo i rozstalam sie z chłopakiem

Gość Smutna369
Czy jesli minęło 9 dni od stosunku i jestem po terminie spodziewanej miesiączki to moge zrobic test ciazowy kupic w aptece najbardziej czuly

Gość gość
zbyt wcześnie. min. 14 dni po stosunku.

Gość Smutna369
A jesli zrobię po 12 dniach test i juz po terninie spodziewanego okresu? Bd wiarygodny

Gość gość
chcesz to rób i już. Nikt ci nie zabrania przecież.