Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

No i co tam frajerzy w zwiazku z puszczalska nie dziewica? Dowiedzieliscie sie w

Polecane posty

Gość gość
Misiu jest durny!

Gość gość
Nie mam świra na punkcie seksu. Już bym dawno poszedł do dziwki, gdybym chciał się tak bardzo rozprawiczyć.

Gość gość
15:32 Ale będziesz go wymagał od dziewicy czystej nietkniętej porządnej gardzącej penisomózgimi zwyrodnialcami!

Gość gość
a ppo co "wychodzic do ludzi" :D ludzie to qrwy i nie potrafia zapewnic jakiejkolwiek rozrywki a wrecz przeciwnie, same problemy z wiekszoscia

Gość gość
Ale będziesz go wymagał od dziewicy czystej nietkniętej porządnej gardzącej penisomózgimi zwyrodnialcami! xxx Nie będę naciskał na seks. nawet nie musi loda robić jak nie chcę. Byle czysta była.

Gość gość
Misiu jestes kryptogej!?Niewstydz sie tego!

Gość gość
gość dziś Każdy facet chce obrzydliwego, nieczystego seksu! Tylko osoby aseksualne potrafią traktować się normalnie!

Gość gość
Co to znaczy, nieczystego ? Dla mnie liczy się czysta pochwa kobiety. Mamy się ze sobą połączyć w akcie miłosnym duchowym i pozostać tam ze sobą na zawsze, już bez niczyjej ingerencji w nasze życie, aż po kres. W innym przypadku już się tego aktu nie przeżyje i można sobie o dupę rozbić taki seks z kobietą, która nie jest czysta i ta jedyna.

Gość gość
gość dziś W seksie nie ma miłości ani nic pięknego i czystego! To pogarda do drugiej osoby i sprowadzenie jej do roli żywego masturbatora!

Gość gość
Oj będzie go waliła na boku w rogi bo on taki naiwny i łatwo wierny, lyknie każda bajeczke. Az mu współczuję jakim będzie posmiewiskiem to pyskate a ciele w łóżku. :D

Gość gość
Nikt niczyjej bajeczki nie łapnie. To, że kobieta mówi, że jest dziewicą, nie oznacza, że to jeszcze prawda. Trzeba mieć też tego jakiś dowód.

Gość gość
Misiu ty wiesz co?Jestes beznadziejny!

Gość gość
gość dziś Jaki to dowód?

Gość gość
Przebadać ją. Zresztą krew przy stosunku nieraz też mówi swoje, chociaż nie zawsze tak jest, ale jak w ogóle krwi nie ma, to można zacząć coś podejrzewać.

Gość gość
Misiu udowodnij ze jestes prawiczkiem!

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba być zboczeńcem, żeby czekać na krew? Tylko wtedy ci staje? Pomijam, że błona ma różną budowę i nie musi krwawić na zawołanie, może być mało ukrwiona, a także nawet nie pęknąć, a po prostu się rozciągnąć, ewentualnie kobieta może się urodzić już bez błony, bo takie okazy też się zdarzają. To jest właśnie dowód na to, że seks to największe zło, jakie powstało, bo oprócz traktowania jak zabawkę, zwyrodniali mężczyźni pragną bólu i cierpienia kobiety!

Gość gość
haha

Gość gość
Michał121212 2016.09.15 11:24 bo mam do zaprawdzenia na tym swiecie porzadek, zeby wszyscy zyli w monogamicznych zwiazkach, z jednym mezem i jedna zona i zeby byli jedynymi swoimi partnerami seksualnymi. x Każdy schizofrenik myśli, że ma misję porządkowania świata.

Gość gość
Jełop jakich mało :-D

Gość gość
Xd

Gość gość
A ja zamierzam całe życie być dziewicą, o! A jestem bardzo piękna.

Gość GOŚĆ JEST ZRYTY MA SYFA
m.a.s.z z.r.y.t.y. m.ó.z.g l.e.k.a.r.z.a !!!!!!!!!