Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwkarska zazdrośnica

Doszłam do wniosku, że

Polecane posty

naturalnym stanem rzeczy jest aby kobieta miała więcej niż jednego partnera seksualnego, ponieważ ma dwa cycki i dwie dziurki a w ostateczności jeszcze usta do pieszczenia, za to facet powinien mieć tylko jedną partnerkę seksualną bo ma jednego fiuta- taka natura panowie i wszystko jasne. :P To nie my jesteśmy dla was, tylko wy dla nas ;) Pozdrawiam

Gość z marsa
dwa cycki = dwie ręcę dwie dziurki=k***s + dziurka :O usta=usta zajęcie znajdę na każda część kobiety :)

Strasznie ograniczony jesteś :D nie podoba mi się twoje myślenie, wolę swoje ;P

Gość z marsa
moja przewaga polega na tym że ja jeszcze mam mózg ty oprócz 2 cycków, 2 dziurek i ust nic wiecej :(

Haha :D bo mówię, prawdę i to co myślę, że seks z dwoma facetami jest o niebo przyjemniejszy niż z jednym a doznania bez porównania? :D śmieszny jesteś. Na takiej podstawie oceniasz że nie mam mózgu- no to właśnie tym pokazałeś jak bardzo twój niby mózg jest rozwinięty :D zazwyczaj ci co się chwalą inteligencją i mądrością nie posiadają jej za grosz:D

Gość z marsa
nie na tej podstawie tylko na podstawie tego co napisalas w pierwszy poscie. nie widze zebys wymienila tam mozg. :)

o to mi właśnie chodzi chłopcze, że oceniasz mnie na podstawie seksualnych upodobań i to właśnie świadczy o twoim rzekomo rozwiniętym mózgu ;) przypominam, że to jest forum erotyczne a na forum erotycznym wymieniamy się między innymi swoimi poglądami na tematy seksualne ;) od oceniania mojej wiedzy mam ludzi którzy na co dzień ze mną pracują jak i profesorów na uczelni gdzie studiuję a nie jakiegoś gościa, który jest nie wiadomo jak moralnie rozwinięty ale siedzi na erotycznym forum i nie wiadomo czego tu właściwie poszukuje? ;) a na zaradność życiową nie narzekam ;) i to, że mam takie upodobania seksualne nie znaczy że muszę z byle kim i byle gdzie skoro nie potrafisz tych rzeczy od siebie odróżnić to wcale nie jesteś taki mądry za jakiego się uważasz ;)

Gość gośćkobieta
Hej:) kogo ja widzę? Znowu podzieliłeś pierwotny nick:P

Gość gość
Zazdrośnico! Jeden fiut jedna dziura, musisz wybrać która.

Gość z marsa
bardzo dlugi post i mi sie nie chce tego czytac. wybacz koncze rozmowe. mozesz uznac ze przegralem bo mi nie ubedzie a ty poczujesz sie lepiej :)🖐️

nie poczuję się lepiej, nie muszę się dowartościowywać tym że ktoś dla świętego spokoju przyzna mi "rację" mam to gdzieś- też myślę, że lepiej będzie kiedy sobie stąd pójdziesz... a i w sumie nie lubię leniwych kolesi, ja czytam minimum 300 stronicowe książki a tobie się nie chce wpisu przeczytać (wcale nie jest taki długi ) :P bywaj więc- tęsknić nie będę :D

Gość z marsa
a sie wroce jeszcze na chwile. otoz ksiazki czytam nawet dluzsze ale po co sie tym chwalic:O a twoje posty sa glupie i tyle a je glupot nie czytam :) teraz juz ide powaznie zobaczyc co moje kochane 2 cycki, 2 dziurku, usta i MÓZG robia ;)

No proszę masz mądrą i piękną kobietę a siedzisz na forum erotycznym? :D - to właśnie utwierdziłeś mnie w twojej głupocie :D ha ha powiem tak skoro twoja kobieta faktycznie ma mózg to nie zasługujesz na nią- chyba że ma taki "mądry" mózg jak twój względem twojej opinii, w takim razie pasujecie do siebie idealnie ha ha :D żegnam

Kusza co ci się podoba konkretnie- dobitnie?

Gość gość
gdybyśmy nie mieli dzieci i nie próbowali zgrywać zwykłej rodzinki to na swój sposób podniecałoby mnie to,mógłbym cię nawet na randki z innymi wozić o ile oczywiście podobałabyś mi się