Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 800

Czy jest jeszcze szansa że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość 800

Dziewczyny. .. proszę powiedzcie czy któraś miała podobną sytuację. ... Mój cykl wynosi 29-30 dni. Kochałam się bez zabezpieczenia w 6, 8, 10,12 , 15 i 16 dc. Dzisiaj jest mój 27 dc. Owulacja była coś między 14-16 dc. Obserwacja śluzu. Tak od 18 dc zaczęły pobolewac mnie piersi przy dotyku tak od spodu i po bokach i podbrzusze. Od 26 dc piersi praktycznie przestaly mnie boleć. ..podbrzusze delikatnie nadal. Czy wg Was mam szansę na ciążę w tym cyklu? Bo jeśli im bliżej miesiączki i piersi praktycznie nie bolą. ..a tak od 18 do 23 bolaly bardzo, to czy jest jeszcze nadzieja? Wczoraj zrobiłam test czyli w 26 dc ale z popoludniowego moczu i wyszedł negatywnie. Ale to pewnie zbyt szybko. ..

Gość gość
Możesz być w ciąży :)

Gość gość 800
Mam taką nadzieję :-) może ktoś jeszcze się wypowie? :-)

Gość gość
Zrob jeszcze raz

Gość gość
Wiesz co ja przed chwila dodalam watek bo robilam test i w pierwszej chwili tez niczego nie bylo a po chwili jest jakis tam slad taka blada kreska. Moze zbyt wczesnie test zrobilas. Moze jutro zrob z porannego moczu

Gość gość 800
Zrobię w sobotę rano jeśli nie dostane okresu. Tylko zastanawiają mnie te piersi? Dlaczego praktycznie już nie bolą? Zawsze bolaly mnie tak 5 dni przed okresem i przestawał dopiero w 2 dniu okresu. A teraz praktycznie nie bolą a do okresu jeszcze 3 dni. A bolaly jak nie wiem.

Gość gość 800
Może ktoś jeszcze się wypowie? :-)

Gość gość
Jak już masz się podniecać i testować to zrób betę z krwi jutro. Większa wiarygodność będzie.

Gość gość
A czy którąś z Was piersi bolaly zaraz po owulacji I kilka dni przed okresem przestały boleć i okazało sie ze jesteście w ciąży?