Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwicczynie

Zdjecia z bylymi partnerami na FB, co myslicie

Polecane posty

Gość gość
On tą byłą jeszcze kocha. Pogódź się z tym albo....

Gość gwoli wyjasnienia
Tez mnie zastanowila jego wypowiedz, ze jest gotowy zamknac konto, a nie skasowac zdjecia. Czy to przypadek?

Gość gość
Po prostu byla ważniejsza od Ciebie, wlasciwie to wygląda na to, ze nadal jest. Mozesz sie z tym pogodzić lub odejsc. Ja bym chyba nie mogla zyc z mysla, ze dla faceta wazniejsza jest jakas inna kobieta, ale różne są podejścia.

Gość martwicsieczynie
Wazniejsza nie jest bo byliby razem. Jednak z jakiegos powodu ja zostawil. Nie ma zadnych innych sladow, ktore moglyby mnie niepokoic. Powiem Wam calkiem szczerze- popadam w paranoje. Boli mnie to,ze fotki tam sa. Jest ich duzo, ale on mowi,ze to oczywiste- przeciez byli razem noi duzo zdjec zostalo zrobionych w tym czasie i on rownie dobrze wie, ze ja bylam z kims i gdybym chciala trzymac zdjecia to on nie mialby nic przeciwko. W kazdym badz razie przeprosil i mowil,z e mnie rozumie. A ja, jak wczesniej nie wchodzilam na tego pieprzonego fb to teraz co chwila oatrze na te zdjecia i serce mi sie kroi. (on o tym nie wie)

Gość martwicsieczynie
Nie wiem byc moze dlatego,ze tych fotek jest duzo. On mowi,ze nawet przez mysl mu nie przyszlo zeby sie tym zajmowac. Nie chce naciskac, bo mowi,ze jak nawet usunie te zdjecia to pozniej moze zaczne wariowac na punkcie telefonu i tak to sie poglebi. Cholera jasna, nie wiem dlaczego ale mnie sciska jak to widze.

Gość gość
To odpuść i nie patrz.

Gość gość
Jesteś nową dziewczyną, jeszcze nie trzeba ustawiać całego świata pod ciebie.

Gość martwicsieczynie
Poza tym on jest tak kochany, tak opiekunczy, ze nie chce tego psuc z powodu 'bylej' ktorej juz nie ma. Podobno juz nie maja kontaktu. My w ogole nie mieszkamy w polsce a ona jest teraz w jednym z dalszych krajow ( wiem,ze to nic nie znaczy ale zawsze cos). Byc moze jak bedziemy ze soba duzo dluzej to powiem chyba juz czas zebys to uporzadkowal. Rzecz w tym,ze niektorzy ludzie sa tacy, ze nie widza w tym zadnego problemu. A my Polacy ( w wiekszosci jestesmy bardzo konserwatywni) tak mi sie przynamniej wydaje.

jest tak kochany, że nie może zrobić jednej, drobnej rzeczy i usunąć podobno "nic-nie-znaczących" fotek z byłą, chociaż wie, że się z tym męczysz :P

Gość martwicsieczynie
musialby tam troche posiedziec,zeby to pousuwac tak czy inaczej, ja mysle nad tym czy ja bym wszystko pousuwala - chyba nie. na pewno pousuwalam wsyztskich ktorych nie cierpie a reszta mi 'lata' jak narazie nie ejstesmy razem jeszcze miesiaca, mysle,ze wroce do rozmowy za kilka miesiecy. Rzecz w tym,ze gdyby chcial z nia byc to byliby razem nadal. Zdecydowal sie rozstac, pozneij sie jeszcze troche widywali ale umarlo. Na pewno wroce do tego - znam siebie. Tylko nie wiem kiedy

Gość gość
Ja bym tak nie mogła ...

Gość gość
gwoli wyjasnienia dziś Tez mnie zastanowila jego wypowiedz, ze jest gotowy zamknac konto, a nie skasowac zdjecia. Czy to przypadek? x x Dokładnie, to daje do myślenia. Wygląda na to że dla bylej jest w stanie zrobic więcej niz dla ciebie. Dla niej nawet zamknie konto żeby jej nie było przykro ze usunal zdjecia, a dla ciebie nawet nie jest w stanie pousuwac fotek co zajełoby mu w sumie ile czasu? Pół godziny? A może mniej.

Gość gość
Nie mam Fb ale jakby facet tam trzymał zdjęcia z eks to bym go chyba z*******a :o To jest ewidentny brak szacunku do twojej osoby moim zdaniem!!

Gość gwoli wyjasnienia
To jest dla mnie tak samo jakby porozstawial zdjecia ze swoja ex u siebie w domu. Na fb to nawet dobitniej wyglada bo tam widza je wszyscy, w domu to by tylko on widzial i ci co go odwiedzaja.

Gość gość
Przepraszam, ze zapytam, to ile on ma tych zdjec ze swoja ex na fb, ze trzeba by duzo czasu zeby je pokasowac?

Gość gość
Nawet jak ma dużo to co za problem przysiąść i powywalać, przecież to sie usuwa jednym czy dwoma kliknięciami, jak ma w albumach to całe albumy. Jak ktoś chce to zrobi, jak nie to szuka głupich wymówek.

Gość gwoli wyjasnienia
Powiedz mu, ze niech te stare pozostawia jesli sie tak upiera ale niech zamiesci tez kilka z toba, zeby wszyscy byli na biezaco w jego zyciu uczuciowym :D i zeby nikt nie pomyslal, ze on jest wciaz ze swoja byla.

Gość gość
No właśnie, dlaczego z tamtą ma pełno zdjęć a z tobą żadnego? Nie zastanawia Cię to?

Gość babafemi
Bo z tamta byl pewnie pare lat a z ta niecaly miesiac wiec widac nie jest jeszcze pewny czy cos z tego bedzie chociaz to bylby swietny sposob pokazac tej obecnej ze jest dla niego wazna i ze traktuja ja powaznie.

Gość gość
Myślimy, że ma cię w doopie :(