Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaszcz i buty, no już nie mam siły...

Polecane posty

Gość gość

Hej, może Wy mi podpowiecie. Powoli rozglądam się za płaszczem i butami typowo na jesień (wełniany płaszczyk i botki). Nie będę się rozpisywała o tym, na czym dokładnie mi zależy, to nieważne, dość na tym, że mieszkam w dużym mieście, gdzie byłam w 4 galeriach z outletem włącznie (chociaż w przypadku większości sklepów ma to mały sens, bo się oczywiście powtarzają) - i nic fajnego. Zalando i Domodi - podobnie. Pytanie - czy znacie może jakieś sklepy (internetowe lub nie, obojętne), gdzie znajdę coś innego niż "WSZĘDZIE"? Zaraz pogoda się załamie i będę kupowała na siłę, a nie chcę:/

Gość gość
Jeszcze nie ma nowych kolekcji w sklepach, to mały wybór, poczekaj trochę

Gość gość
mam nadzieje że to nie kolejna reklama typowa na kafe ale ja nie polecam kupować ciuchów przez neta kiedy nie można przymierzyć poza tym w sklepach są zazwyczaj trendy i jak ci one nie pasują to jedynie lumpeksy ze starszymi krojami no niestety ale nic nie znajdziesz co jest już niemodne

Gość gość
Może faktycznie jeszcze poczekam na kolekcję. Wiesz, strony typu Domodi najczęściej też łączą się z jakimiś sklepami i też są "na czasie", a często rzeczy są inne i jest szansa, że nie spotkam wielu kobiet ubranych w to samo, co ja... Niestety - ale jeśli spodobało mi się coś w sklepie to kosztowało ok 500 PLN (co wg mnie jest ceną nieadekwatną i za wysoką, jeśli mówimy o płaszczu jesiennym, zimowy ewentualnie jeszcze) lub najmniejszy rozmiar jest na mnie za duży:/ (jestem dość szczupła). Jestem też dośc wybredna - ubrania, jak ubrania, kupuję w galeriach, ale płaszcz i buty to rzeczy, które będzie widać na 1 planie i nie kupuje się kilku w sezonie, jak np. bluzek. Dlatego chciałabym jakiś ładny, nietypowy, a nie na jedno kopyto, jak s klepach w galerii... Dlatego pytałam, czy może ktoś zna takie inne sklepy, mniej popularne.

Gość gość
Ty, kurde! Dzięki!! Unbelivable, że ktoś coś rozsądnego napisał;)

Masz piękny brązowy płaszcz, ale nie masz pojęcia jakie dobrać do tego botki? A co powiesz na model Botki Best Buk 933? Moim zdaniem są rewelacyjne! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.