Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaniewiadoma

Bardzo proszę o radę. Trzecia ciąża.

Polecane posty

Gość Mamaniewiadoma

Cześć dziewczyny chciałam się Was poradzić jak to było u Was bo ja każda ciążę a zwłaszcza jej początki przechodziłam inaczej. Mamy dwóch synów 5 latka i 11 miesieczniaka. Od jakiegoś czasu zastanawialiśmy czy nie zdecydować się teraz na trzecie dzieciątko. Nie ukrywam że marzy mi się jeszcze dziewczynka. Jednak kilka dni postanowiliśmy odłożyć jednak starania na przyszły rok. Jednak od kilku dni mam jakieś dziwne przeczucia. Kochalismy się z mężem w 11 dc bez zabezpieczenia. Cykle po tej ciąży miewalam różne raz 36 raz 31 a raz 28 dniowe. Ostatnie dwa były w miarę regularne bo co 28 i co 29 dni. I teraz moje pytanie czy któraś z Was czuła się podobnie. 14 dnia cyklu okropnie od rana.bolal mnie brzuch a wieczorem na wkladce zauważyłam bardzo kleisty przezroczysty śluz zabarwiony na czerwono. Od początku tego tygodnia prawie codziennie łapie się na tym że w dzień zaczynam walczyć ze snem i ogólnie jestem bardzo zmęczona choć wysypiam się bardzo. Dziś natomiast mam 22 dc i cały czas pobolewa Mnie brzuch i plecy jak bym zaraz miała dostać okres a temperatura w pochwie 37,1.Czy możliwe żeby jednak los zdecydował za Nas i była to ciąża? Czy któraś z Was miała podobne objawy?

Gość gość
Ja tak mialam na początku drugiej ciąży... przez dwa tygodnie czulam jakbym za moment miala dostać okresu ale sie nie pojawil... teraz jest za wczesnie na testy ,wiec na spokojnie poczekaj do dnia spidziewanej ...szkoda sie rozczarowac lepiej być milo zaskoczonym:-)

Gość Mamaniewiadoma
Też myśle że na testy za wcześnie jednak zastanawiam się czy w razie potrzeby nie zacząć łykac kwasu foliowego. Jednak boję się że to nie ciąża a ja kupując go tak bardzo ją sobie wmowie że później będę mocno rozczarowana.

Gość Mamaniewiadoma
Ktoś jeszcze się wypowie

Gość gość
Jeśli wychodzisz z założenia co ma być to będzie i w dodatku ciąża nie byłaby dla Ciebie końcem świata to spokojnie czekałabym na @ albo jej brak.I dopiero wtedy ew robiła bym test.Nakręcisz się, że ciąża a potem tak jak powiedziałaś rozczarowanie. Spokojnie czekaj na rozwój sytuacji i ciesz się dzieciaczkami, które masz .

Gość Mamaniewiadoma
Chyba za bardzo nie mam wyjścia.

Gość gość
Ja bym kupiła kwas foliowy bo i tak masz zamiar się starać o dziecko, także Ci nie zaszkodzi.