Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Co tam puszczalskie nie dziewice, pogodzilyscie sie juz z faktem, ze nie pojdzie

Polecane posty

Gość Michał121212

Cie za maz? Ze jedynce co was czeka z powodu braku dziewictwa, to bycie qrwa na raz? Bo kto by chcial nie dziewice na zone i matke swoich dzieci...

Gość gość
Ja bym chciał, o ile byłaby mi wierna a to zależy już od człowieka a nie od błony. Taka wyposzczona przez lata chciałaby spróbować zapewne z innym jak to jest. No i wszystkiego taką uczyć. Może to kłoda będzie? Nigdy gwarancji, że seks będzie dla niej przyjemnością, po ślubie się okaże że tak tak...ale tylko po ciemku i w rocznicę raz na rok. Sorry, ale idiotą nie jestem żeby żenić się z kotem w worku. Wszystko trzeba wypróbować przed, zasada jest taka że po ślubie kobieta przestaje się już starać. Już jesteś jej, także... Używaj przed, nie myśl o głupotach p.s. Pewnie to troll :)

Gość gość
Co tam męska c***o? Widzę , jeszcze się nie pogodziłeś z tym ,że kafeteria-to forum dla kobiet, a nie dla ciot które są zerem...

Widocznie lubisz poprawiac po kims. :D ona przyjmowala ejakulat do ust, a ty teraz to zlizujesz calujac ja - coz smacznego, skoro lubisz... :D

Gość gość
Nie prawda, to jest, jestem ze Swoim facetem 2 lata i poprosił mnie żebym z nim zamieszkała, za 2 tygodnie się wprowadzam do niego, jest moim drugim partnerem. Ps ja mam 20 lat on 29 i sie kochamy :) <3

Gowno prawda statystycznie wiekszosc facetow woli dziewice, tak samo jak wiekszosc kobiet wuksztalconego bogacza. Wystarczy poczytac Davida Bussa. ;)

Gość Turkuć
A kogo obchodzi większość.

Gość Turkuć
To nie ma wyjścia - niedziewice też muszą sie rozmnażać.

Turkuc facet kalkuluje, myslisz, ze on nie wie, ze taka idealna na raz, a na zone to dziewica? Przeczytak Dawkinsa Samolubny Gen. Wszystkie nasze kalkulacje to dylemat wieznia.

Gość gość
Misiek ma problemy psychiczne!!!!Niech leczy sie juz na nogi bo na głowe zapozno!

Gość gość
Widocznie lubisz poprawiac po kims. smiech.gif ona przyjmowala ejakulat do ust, a ty teraz to zlizujesz calujac ja - coz smacznego, skoro lubisz.. zwykle ludzie sie myja, zęby też, ale jak widać nie w twoim kregu rodzinnym

Gość gość
Widocznie lubisz poprawiac po kims. smiech.gif ona przyjmowala ejakulat do ust, a ty teraz to zlizujesz calujac ja - coz smacznego, skoro lubisz x Skoro taki bezpośredni jesteś. Ja "dziewicem- teoretykiem - gawędziarzem od kobiet w formacie .jpg" jak ty nie jestem i chleb z niejednego pieca jadłem, i też ona mogłaby mieć według ciebie wstręt. No ale wiesz...ludzie się myją:D Różnica jest taka, że ja nie żałuje i mam co wspominać, choć żaden ze mnie casanova. Tobie zostaje wspomnienie jak pisałeś o czymś czego nigdy nie widziałeś i nie doświadczyłeś na tym smutnym forumie. Pozdro mistrzu:D

Gość gość
Misiek jest zakompleksionym ,zfrustrowanym przygupem!

Gość gość
Michałek mniej agresji proszę. Temat poruszasz ważny ale z takim agresywnym podejściem robi się groteska. pozdrawiam

Gość gość
Każdy by chciał być pierwszy dla swojego męża / żony i ostatnim. Taka prawda.

Gość gość
Samotność to taka straszna trwoga, Ogarnia mnie, przenika mnie. musisz być strasznie samotny i nieszczęśliwy, ze tak ciągle wypisujesz na forum te teksy o nie dziewicach. To bardzo smutne, ze ktoś tylko tym zapełnia sobie zycie.

Gość gość
Każdy by chciał być pierwszy dla swojego męża / żony i ostatnim. Taka prawda. bzdura, to naprawdę nie ma znaczenia, no chyba ze człowiek jest bardzo młody. Ja dziekuję bogu, ze rozstałam sie ze swoim pierwszym facetem, bo dopiero z trzecim zrozumiałam co to znaczy dobry seks, który daje satysfakcje w łozku. Pierwszego kochałam, ale mógł krótko, mało i nie miał za bardzo pojęcia o grze wstępnej, pamiętam ze po pierwszym razie byłam zdziwiona, ze tak ludzie sie przejmują seksem a to takie nic, ani przyjemności, ledwo chwila i po sprawie. Bardzo bym zmarnowała zycie zostając z nim, bo naprawdę nie miałabym chęci na zblizenia, bo po co jak nie ma zadnych wrażen

Gość gość
Dziewica za żonę porażka baba to jak facet musi sie wyszaleć za młodu i taki materiał jest najlepszy na zonę męża ale co wy o tym wiecie prawiki teoretyki hahaha

Gość gość
gość dziś x Zobacz na youtub filmik pt. Demony seksu Ludzie nie tylko łapią syfy weneryczne w kontaktach pozamałżeńskich ale również infekują się złymi duchami. Mało kto o tym wie.

Gość gość
Ludzie nie tylko łapią syfy weneryczne w kontaktach pozamałżeńskich ale również infekują się złymi duchami. urzekła mnie twoja psychoza

Gość gość
a gdzie się mieści mój duch? Halo, mamy 21 wiek. Ludzkie ciało zostało dokładnie przebadane, wiemy co mamy "w środku". Przeczytaj książke od biologii, jakąkolwiek to zauważysz że jesteśmy przebadani w drobnych szczegółach. Mięśnie, kości, ścięgna, układ krwionośny, narządy, rdzeń kręgowy, mózg składający się z neuronów które łaczą się synapsami itd. Pytanie za 100 pkt...w którym miejscu jest ta dusza? Gdzie ja wciśniesz? Przykro mi, człowiek to jego ciało. To kim jesteś jest w mózgu, organie który obumiera wraz ze śmiercią człowieka i koniec.

Gość gość
Misiu jest wulgarnym,prymitywnym typem.Składa sie z frustracji,kompleksow i nienawisci!Wstretny z niego typ!Be..Misiu

Gość gość
gość dziś x Zobacz filmik pt. Demony seksu na youtub I wówczas przemyśl kto tu ma psychozę. Od zarania dziejów ludzkości, w każdej kulturze wiernośc i czystość była ważna. Była bo nastał wiek XXI i media lewackie promują rozwiązłość i pogardę dla wartości i wierności. A tak na marginesie chcialbyś by Twoja matka miała takie poglądy jak Ty...?

Gość gość
A tak na marginesie chcialbyś by Twoja matka miała takie poglądy jak Ty...? a ty jesteś za dziedziczeniem głupoty i psychoz oraz zabobonów jak to u was w rodzinie? a co do tej czystości w innych czasach, to poczytaj sobie coś więcej niz kafeterię, to sie zdziwisz jak to kiedys ludzie zyli

Gość gość
gość dziś x Duch porusza ciałem a nie na odwrót :) Więc nie możesz "zlokalizować" fizycznie.

Gość gość
niektórych społecznościach warunkiem zawarcia małżeństwa jest brak dziewictwa (np. u Masajów z Aryki pierwszą noc po zaślubinach spędzał z panną młodą swat, co jest wariantem znanego prawa pierwszej nocy). Niekiedy zdarza się, że na małżonki mogą być preferowane kobiety, które już urodziły dziecko – mężczyzna ma wtedy pewność, że jest to kobieta płodna i radząca sobie z macierzyństwem (zwyczaje takie panują np. fińskim plemieniu Wotiaków)

Gość gość
Michał121212 dziś Gowno prawda statystycznie wiekszosc facetow woli dziewice, tak samo jak wiekszosc kobiet wuksztalconego bogacza. Wystarczy poczytac Davida Bussa. oczko.gif x tylko hipotetycznie. to są pewnego rodzaju "cechy idealne". hipotetycznie, kobieta wybierze bogacza, a facet dziewicę. ale w praktyce bierzemy pod uwagę cały pakiet cech i w tym pakiecie dziewictwo/bogactwo naprawdę nie mają większego znaczenia. autorze, ty żyjesz w jakiejś ogromnej iluzji, w świecie idealnym, który nie istnieje. masz dziewczynę/żonę? nie sądzę.............