Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciązy ?

Polecane posty

Gość gość

25 sierpnia zaczął mi się okres i trwał 4 dni po tym czasie prawie codziennie kochałam się z mężem bez zabezpieczenia, dzis mija 21 dc przy 30 dniowych cyklach owulacje miałam jakies 5-6 dni temu a mimo to boli mnie podbrzusze i jajniki, czy mogę być w ciązy ? Czy to normalne któraś z was tak miała ?

Gość gość
jak nie wiedzialas co robisz, to rób jak uważasz zachowujesz się jak naiwna malolata kochasz się bez zabezpieczenia , a potem dochodzisz czy jesteś czy nie w ciązy porażajace

Gość gość
podbrzusze może Cię boleć przez zbliżający się okres. Testy warto robic dopiero po spodziewanej miesiaczce. Niektóre testy rzekomo wykrywają ciąże po tygodniu od zaplodnienia, ja w to nie wierze bo tak zrobiłam. Kupilam 2 testy. jeden zrobilam po tygodniu od owulacji- jedna kreska. Drugi zrobilam miesiac pozniej bo nie dostalam okresu- dwie kreski

Gość gość
mi sie okres spoznia prawie 4 tygodnie. zrobilam 3 testy- negatywne. na 2 pierwsze spojzalam pozniej, cos niby bylo, ale nie jestem pewna. 2 tygodnie temi na chwile pojawil sie brazowy sluz i tyle. Zwykle mam nieregularne miesiaczki choc przez kilka miesiecy byly w miare ok. teraz jest 59 dc i nic

Z Twojego postu nie wynika, czy cieszysz się z ewentualnej ciąży, czy smucisz. Jeśli nie planujesz ciąży, to dlaczego się nie zabezpieczasz? Obecnie na rynku jest całe mnóstwo środków antykoncepcyjnych, wystarczy pójść do lekarza i zrobić badania, a lekarz na pewno dobierze odpowiednią dla Ciebie formę antykoncepcji

Gość gość
Staramy się o dziecko z tego wynika brak zabezpieczenia .. natomiast przestraszyły mnie bóle podbrzusza i chciałam wiedziec czy któraś z was miała coś podobnego i czy to te bóle wykluczaja ciążę