Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i nie wiem jak wygląda morze, góry, zagranica...

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie widziałam morza, gór, nigdy nie bylam zagranica... pochodze z tzw Polski B, wychowałam się na małej wsi, w biednej rodzinie, nie bylo mi dane życ tak jak wy... nie poszlam na studia, dopiero teraz zaczelam pierwszą powazną prace w mieście i mam nadzieje, ze wkrótce pojade nad morze i pozwiedzam, zapisalam sie tez na prawo jazdy...bo nadal auta nie mam takim ludziom jak ja rząd nie pomaga , bo nie jestem krową rozpłodową, nie pije, nie łajdacze się, nie robie loda proboszczowi, nie turlam się jak małpa pod sejmem z transparentem... takich jak ja jest bardzo duzo, w tym kraju zeby dostac jakąs pomoc trzeba rozkladac nogi i tankować procenty co weekend albo nic nie robic i szmacić się w MOPS przed urzedniczkami

Gość gość
państwo nie jest od tego by ci sponsorować wakacje miej pretensje do rodziców że są biedni poza tym mając 30lat już powinnaś coś zarobić na wakacje nawet jak byś robiła 5zł za godzinę coś byś odłożyła ja rozumiem że jesteś biedna ale to nie wina państwa

Gość gość
Wydaj się bogato za mąż. Wtedy sobie pozwiedzasz.

Gość prawictwo pospolite 152
az trudno mi w to uwierzyć ze nigdy nie byłaś w Zakopanem

Gość gość
Zdrowa jestes to jakiej sie domagasz pomocy od panstwa?:o idz sobie zarob to bedziesz miala na wycieczki:o jeszcze czego zeby pannicy dofinansowywac wyjazdy:D

Gość gość
rozumiem ze chciałas poprawic wszystkim humor?

Gość gość
"takim ludziom jak ja rząd nie pomaga , bo nie jestem krową rozpłodową, nie pije, nie łajdacze się, nie robie loda proboszczowi, nie turlam się jak małpa pod sejmem z transparentem..." Taka WULGARNA OSOBA, niech lepiej siedzi w tej swojej dziupli:o nie jezdzij nigdzie, bo wstydu tylko narobisz:o

Gość gość
Brawo autorka! W tym kraju to płacą tylko za rozkladanie nóg nie to co np w kuwejcie czy as, tam prawie wszystko sponsoruje panstwo

Gość gość
A czego się spodziewałaś? Polacy zawsze uważali że im się nic nie należy! Zresztą tam wyżej, ktoś o tym głośno krzyczy nie dbając o to że z takich jak on śmieję sie absolutnie cały świat i przez takich jak on nazywają nas kompletnymi kretynami.

Gość gość
za moje podatki jedz kochanie na majorke:o a ja tyranaca poodkladam jeszcze z rok:o a co tam, ty nigdy nie bylas przeciez

Gość gość
Bo ten ktoś dba o interesy elit-on sądzi, że jak zapłaci podatek i potem wyciągnie po, to rękę do państwa, to państwo jemu, ten podatek podniesie, a on przecież nie jest w stanie zaprotestować-bo ten wyższy podatek będzie uzasadniony i będzie mu się jego zdaniem należał. -Debil -prawda? No debil i co zrobisz, takich nie sieją sami rosną.

Gość gość
Gość dziś 17:00 "Śmieję sie" Jaka ynteligencja ą ę :D

Gość gość
Prawda jest taka że gdyby polska była aż tak biedna chciałby nią rządzić chyba tylko Kononowicz. Ale na szczęście ona ani biedna ani beznadziejna stąd wszystkim elitom cieknie slinotok na samą myśl o możliwości rządzenia nią!

Gość gość
Byleby tylko rządzili nią Chazarzy amerykańscy a zdaniem regularnego debila będzie dobrze :) Aż dziw że komukolwiek w tej sprawie jesteśmy w stanie zaufać. Po-zło Kod-zło Pis-mniejsze zło?-Przynajmniej sprawiają wrażenie że coś dla większościowego Kowalskiego dobrego robią... Reszta to również zło i głupota Sami o sobie decydować nie chcieli, bo się bali że zło znów przejmie pałeczkę i im będzie wyprowadzać 500+ do Izraela i w ogóle puści w samych sznurówkach. Darmozjadom zabrano i teraz wq****ają się po forach że pis zły i głupi.

Gość gość
nic specjalnego, nie masz co plakc. gory nie robia na mnie wrazenia, nie lubie sie po nich meczyc, stawy mnie tylko bola. nad morzem bylam ost. 12 lat temu, teraz nie bardzo bo hashimoto wiec nadmiar jodu mi nie potrzeba. za granica bylam po alkohol na Słowacji, dobre ceny byly w tych sklepikach zaraz za szlabanem :) cos jeszcze?