Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22lataprzegrywu to mirek

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, czy Mirek, x ale z pewnością jest to chory psychicznie facet, x który w ten sposób, chce zwrócić na siebie uwagę.

Gość gość
ten palant zakłada setki tematów i podszywa się pod innych wstawiając tam zdjęcia swojej okropnej doopy i cieszy się jak mu się uda doprowadzić kogoś do torsji, to zwykły psychiczny trol

nie jestem chora psychicznie ani w życiu nie wstawiłabym zdjęć swojej d**y. wcale nie próbuję zwrócić na siebie uwagę. nie chce mi się kolejny raz powtarzać po co tu jestem a zresztą powinniście już wiedzieć. nie podoba mi się, że ktoś pisze mi na złość że jestem facetem. wyzywa od mitomanów podczas gdy ja takim zachowaniem pogardzam. a porównywanie mnie do zboczeńca od d**y tylko dlatego że wam się mój głos nie podoba jest niepoważne.

pod nikogo się nie podszywam. raz podszyłam się pod 44 cm w bicepsie dla żartu wrzucając zdjęcie tłustego dzieciaka w białym podkoszulku i pisząc że to on. ale poza tym nigdy nikogo nie hejtowałam z gościa ani nie pisałam o sobie w 3 os. wy wszyscy tak robicie i dlatego nie możecie uwierzyć, że ja mogę tak nie robić.

Gość gość
na dodatek ma schizofrenię, raz wylogowany wkleja tematy o dópsku a potem się loguje i sam się krytyykuje , to naprawdę przegryw chyba najgorszy tu na kafe.

nie pisałabym takich rzeczy jak gość od d**y bo nie wierzę w anonimowość w internecie. no już pomijając fakt że nie jestem psychiczna i pisze tylko z tego konta.

Gość gość
co więcej, zauważcie że ten psychol wygrzebuje własne tematy o doopie i innych kijowych rzeczach, stare tematy sprzed kilku dni/tygodni a może i miesięcy, skąd by pamiętał skoro sam ich nie dodał, proste.

wygrzebałam jego temat by pokazać że on chce poderżnąć komuś gardło. ps no tak piszesz te oszczerstwa na złość mi tylko i wyłącznie. sprawia ci to przyjemność. opanuj się i zajmij się sobą a nie odkrywaniem kto kim k***a jest na kafe. żałosne.

Gość gość
bo ci na szczeblach mają status i kase, więc kobiety sie do nich wdzięczą, a ci uchwalają dla kobiet prawa, a nawet poglądy społeczne, że kobiety należy szanowac i m zapewniać i to dużo, gdyby nie to, normalny zdołowany men by dawno dał w ryja każdej napotkanej i zgwałcił kiedy chce i jak chce. Ale na narzucone z góry że jest od roboty, a kobieta to świętość. Nawet gdyby kobieta tzw "Na dziecko" dostawała 3tys.+.

Gość gość
Tłumaczy się winny.

Gość gość
Po glosie ewidentnie widac ze to 100% facet nie ma zmiluj

Gość gość
18:36 przesluchaj swoje nagranie i obiektywnie powiedz czy to gloa damski czy meski

nie jestem facetem a nawet jakbym nim była. a nie jestem. to czy to czyni ze mnie tym chorym człowiekiem od d**y. a zresztą szkoda sobie ryj strzępić nara

Gość gość
głos jest Pijaka

Gość gość
to nie jest ten sam głos puść sobie jedno i od razu drugi totalnie inne głosy

Gość gość
Ja obstawiam Filipka pasozyta

Gość gość
A gdzie jesz Piwosz? Ta s/u/cz go wyploszyla

Gość 43 cm w bicepsie
22lataprzegrywu popraw mikrofiuta w majtach mirek A potem zdychaj