Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwiwiki

doradzcie

Polecane posty

Gość iwiwiki

Witam mój problem polega na tym ze mam dwójke dzieci ze swoim mężem. przez pewien czas mieszkałam w domu samotnej matki i poznałam mężczyzne spotkalismy się kilka razy no i niestety zaszłam w ciążę. teraz z powrotem jestem ze swoim mężem.z tym nie miałam kontaktu. po urodzeniu złożyłam pozew o ustalenie ojcostwa ale nie ma adresu zamieszkania i jest wymeldowany ze swojego starego wiec jak będzie sprawa wyglądać? udało mi sie z nim skontaktować przez osoby trzecie wiem ze robi na czarno bo ma długi po prowadzeniu działalnosci gospodarczej z tego co sie dowiedziałam jakieś 600tys na dodatek płąci alimenty na troję dzieci dwoje ze swojego małóżeńśtwa i jedno jescze gdzieś chciałabym sie dowiedzieć czy jest szansa zeby przysadzili mi od niego alimenty w wysokosci 500zł, on powiedział ze może dać 100zł bo tak więcej nie ma najwyżej moze śmieci wynosić żeby odrabiac ale zarazem nie chce żadnych kontaktów z dzieckiem poniewaz nie chce robić dziecku krzywdy. woli żeby kto inny był prawdziwym ojcem dla niego byłą to przygoda. z tego co tez wiem rodzina nie oddzywać sie do neio a jego rodzice sa schorowani i im trzeba pomagać Jak wogóle z tym ustaleniem ojcostwa jak nie ma z nim żadnego kontaktu jak to wszystko wygląda proszę o porade co dalej

Gość gość
patologia !!!