Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robie po 100 przysiadów dziennie, kiedy zacznie mi rosnąć dópa ?

Polecane posty

Gość gość

czekam czekam i nic

Gość gość
A od kiedy robisz może napisz..

Gość prawictwo pospolite 152
obawiam sie ze ci nie zaczie rosnąc .. Wiesz dlaczego ? Bo ja robie 400 dziennie od 6 miesięcy i mi nie rośnie na powiekszenie posladków ta metoda nie działa spróbuj czegoś innego , zapomnij o przysiadach

Gość prawictwo pospolite 152
obawiam sie ze ci nie zacznie rosnąc .. Wiesz dlaczego ? Bo ja robie 400 dziennie od 6 miesięcy i mi nie rośnie

Gość gość
dołóż obciążenie, na początek hantelki kilka kg, potem może sztanga.

Gość gość
ja robie 3dni pod rzad i 1 dzien przerwy od poltora miesiaca i zarys lekko sie poprawil. Codziennie robie o 5 wiecej przysiadow.Na razie nie ma jakis cudow,ale mysle,ze z czasem pupa i uda beda smuklejsze.Jesli chcesz zeby urosla Ci dupa,najpierw zadbaj o diete i dodaj ciezary. Zwykle przysiady sa na ujedrnienie,a nie rozrastanie tylka. No i sprawa oczywista,miesnie musza odpoczac! Jesli nie robisz przerw same beda sie zjadac! i na nic Twoje wysilki

Gość gość
Z tym trzeba się urodzić. Poza tym serio zależy Ci na wielkiej du/pie? Ja mam zawsze dużą w stosunku do reszty ciała i doszłam do wniosku, że to jednak nic fajnego - pomimo całego szału na latynoskie/afrykańskie poślady. Wolałabym mieć większe piersi, ale na to już bankowo żadnych ćwiczeń nie ma.

Gość gość
żeby urosła musisz dodać obciążenie no i pić odżywkę białkową na masę. Urośnie, pewna miss bum bum :D opowiadała, że ćwiczyła 4 lata na siłce żeby jej tyłek wyrósł tak jak chiała, no cóż na to trzeba czasu, choć może niekoniecznie, bo jej tyłek na koniec był przeogromny, a takiego chyba nie chcesz ;)