Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Manio98

Mój syn nic nie umie

Polecane posty

Hej mam problem mam niepełnosprawnego syna 17 lat który cały dzień siedzi przed komputerem i gra.Próbuję go odciągnąć ale on mówi że do innych rzeczy się nie nadaję i to trochę prawda.Nie jest w niczym dobry bo nie umie być w niczym dobry w piłkę nie może grać bo niepełnosprawny,przez to nie ma żadnych kolegów nie potrafię wy myśleć dla niego zajęcia bo oprócz grania on nic nie umie.Co poradzić? :(

Gość gość
Szukaj po fundacjach dla niepełnosprawnych, bo tutaj ci tylko napiszą że trzeba było wyskrobać. Zapisz go na rehabilitację, fundacja może pomóc w organizacji czasu (wspólne wyjazdy itd) przy okazji pozna ludzi i może się z kimś zaprzyjaźni. Napisz skąd jesteś to może podam ci namiary na fajne fundacje w okolicy. Poza tym niech chodzi do szkoły i niech się uczy.

Gość gość
powiedz mu ze jak tak lubi grać to niech jakąś grę zrobi może kup mu jakieś książki na temat programowania dodaj mu otuchy powiedz że zdolny jest i by w ten sposób zarobił dla mamusi żeby miała chatę ful wypas zainspiruj go

Tylko że on nie chce chodzić na rehabilitację i poznawać niepełnosprawnych ludzi.Mimo że on jest niepełnosprawny ale najlepiej czuję się w towarzystwie zdrowych ludzi tylko że on nikogo nie zna.Chodzi do szkoły tylko co z tego że ma indywidualne i nikogo w szkole nie zna :(