Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nigdy do UK nie pojadę z prostej przyczyny

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się, ze tam nie ma już perspektyw i mało się zarobi

Gość gość
To nie jedź. Im mniej Polaków w GB tym lepiej dla nas, którzy już tutaj są.

Gość gość
Masz rację, zarobki są marne. Tylko 5-15 razy tyle co w PL. Więc lepiej nie przyjeżdżaj.

Gość gość
Poradzimy sobie bez ciebie.

Gość gość
Nie poradzicie sobie ukowskie pasozyty. Pasozyty :D Pasozyty :D :D Pasozyty :D :D :D Pasozyty :D :D :D :D Pasozyty :D :D :D :D :D

Gość gość
Normalne zycie w uk i oszczcedzanie? To jest po prostu niemozliwe. W PL wszystko jest tansze wielokrotnie i jakos lepsza. W uk nawet kiebłasy wiejskiej nie mozna dostac. Wszedzie tylko budy z hamburgerami. Na ulicach syf, kebaby i ciapate. Na lotnisku anglicy nie wiedza co to jest strefa schengen :D w PL dzieci w liceum to wiedza, uk produkuje samych tłuków po oxfordzie. Po prostu gdyby nie ropa którą kradną szkotom i rabunkowe napady na kolonie to byliby drugim zanzibarem. Brawo Polska, za 50lat wyprzedzimy Małą Brytfanię:D

Gość gość
I znowu ten buc "prawdę pisze".

Gość gość
Chyba nie lizal jajec kumplom przez ostatnich kilka dni, ehhh bingol nie trac czasu i do lizanka, o***ty po sranku tez wyliz

Gość gość
I znowu ten buc "prawdę pisze".

Gość gość
Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Jaguar - mówi wam to coś konstruktorzy Syrenki? Kiedy zbudujecie choć jeden dobry samochód w tym nędznym kraju z dorzecza narzecza? Ani za 500 lat nie dogonicie GB bo jesteście nędzarzami w porównaniu z moją brytyjską ojczyzną. Kocham cię UK.

Gość gość
Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Jaguar - x Wszystkie juz hinduskie pasozycie :D x Solaris Pesa Autosan - duma Polski ! Gnij w uka cwelu

Gość gość
Hahaha Dla niektórych kasa z minimalnej to coś , więc :D:D

Gość gość
No i Ursus:)

Gość gość
Buahahaha! Made in Poland i wszyscy uciekają. Minie 500 lat a żaden polski produkt nie będzie miał takiej światowej marki jak Rolls Royce, Bentley, Aston Martin czy Jaguar. Nie wspomnę już o atomowych łodziach podwodnych, które buduje BEA i tysiącach innych produktów z których GB słynie na cały świat. Bo wy polaczki niczego nie potraficie zrobić porządnie. Jedyne co potraficie to brać dotacje z UE. Ale to się wam niedługo skończy bo my Brytyjczycy nie będziemy na was płacić. Kocham cię moja ojczyzno GB!

Gość gość
Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Jaguar - x Wszystkie juz hinduskie pasozycie :D x Solaris Pesa Autosan - duma Polski ! Gnij w uka cwelu

Gość gość
G****o prawda. Są, byle i zawsze będą ukoronowaniem angielskiej myśli technicznej. Wy polaczki nie potrafiliście nawet zrobić dobrych taczek w ciągu tych lat a Węgrzy właśnie wy/sra/li się na te wasze Solarisy. To żadna marka nie liczycie się w świecie, bo to produkcja chałupnicza nie do porównania z angielską o światowej marce.

Gość gość
Prawde wuefista pisze. Bo brexicie zostala juz tylko Mała Brytfania:D nawet ich na szczyt w bratyslawie nie było :D gnijcie osrusy w uka

Gość gość
My Brytyjczycy damy sobie rady. Będzie łatwiej, bo nie będziemy musieli płacić tych 17 miljardów €, które PL dostaje corocznie netto od UE. Ale wy polaczki będziecie mieć problem, bo kto wam da dotacje jak GB się od was odwróci plecami? Nie dacie sobie rady i będziecie musieli wziąść się do pracy a tego przecież bardzo nie lubicie.

Gość gość
Taką markę jak ma np Rolls Royce nie jesteście w stanie sobie wypracować ani za 1.000 lat. Na to trzeba brytyjskiej "know How" a wy przecież nawet dobrych taczek nie potraficie skonstruować. No a dotacje się skończą, bo bez GB kto wam będzie płacił. I wtedy będzie szczaw i mirabelki w PLu. Jak zawsze od Mieszka I.

Gość gość
Hooy nas obchodzi jakis rolls. W PL jest miodzio. UK to sracz dla nadwiślańskich przygłupów którzy ledwo wiążą koniec z końcem i chlastaja sie wsrod ciapatych. Boże! Jak się cieszę że już tam nie mieszkam w tym muzułmanskim kalifacie.

Gość gość
Mialam rollsa 2 lata i sie psuł co chwila, cadillac lepszy niz to ukowskie goowno dla snobow:D

Gość gość
Brytyjska myśl techniczna przewodzi światu. Wszystko co tutaj powstaje ma najwyższy standart światowy. Made in UK to oznaka najwyżej jakości której wy polskie alkony nigdy nie osiągniecie. Brytyjski przemysł zbrojeniowy BAE nuclear submarines to Top of The Edge. Nie do osiągnięcia w PL choćby dlatego że wy nie macie niczego swojego. To co mieliście jest już dawno sprzedane. Nawet montownie nie są wasze!

Gość gość
gość dziś Weź się nie wymądrzaj, bo wyjechałeś do UK, dostałeś obywatelstwo i myślisz, ze jesteś Brytyjczykiem. Obywatelstwo nie zmieni faktu, że jesteś polaczkiem.

Gość gość
Moja pierwsza ojczyzna to była "pomyłka historii" - nie powinienem się był urodzić w PL bo obcy mi jest ten kraj i jego szaleni ludzie. Ale ten błąd już naprawiłem. Nareszcie mieszkam gdzie chcę, żyję godnie, mam wspaniałą rodzinę i masę pieniędzy. Ale żeby to osiągnąć trzeba było lat pracy i wytrwałości. Na szczęście udało się! Do PL nigdy nie wrócę.

Gość gość
Ja też nigdy do PL nie wrócę. Nie ma do czego wracać. Wszystko czego brakowało mi w PL mam tutaj.

Gość gość
Brytyjska mysl techniczna czyli dwa kurki w zlewie i domipodobne rudery :D buaheheheeeeee!!!!!!

Gość gość
Domopodobne szałasy są w PL - całe blokowiska z walącymi się, powykrzywianymi, źle ogrzewanymi pseudo mieszkaniami w których gnieździ się wielodzietna, polska hołota. My Brytyjczycy mieszkamy w pałacach, wraz z rodzinami o setkach lat przebogatej historii. Na każdym kroku widać bogactwo i przepych. Brytyjscy konstruktorzy są najlepsi na świecie. Podwójne kurki to historyczna tradycja. Arystokraci właśnie takie chcą i chętnie płacą za to wyższą cenę niż za ordynarne, prymitywne kontynentalne wynalazki dla biedoty. Gnij w prymitywnej PL.

Gość gość
Tak sobie tlumacz biedoto z uka :D

Gość gość
Domopodobne szałasy są w Uk - całe flaty z walącymi się, powykrzywianymi, źle ogrzewanymi pseudo mieszkaniami w których gnieździ się wielodzietna, angielska i emigrancka hołota. My Polacy mieszkamy w pałacach, wraz z rodzinami o setkach lat przebogatej historii. Na każdym kroku widać bogactwo i przepych. Polscy konstruktorzy są najlepsi na świecie. Pojedyncze kurki to historyczna tradycja. Arystokraci właśnie takie chcą i chętnie płacą za to wyższą cenę niż za ordynarne, prymitywne anglosaskie wynalazki dla biedoty. Gnij w uk wiesniaku

Gość gość
no i polaki cwel nic sam nie potrafi napisac tylko parafrazuje to co jakis madry brytyjczyk napisal. Typowe dla polaczkow. Sami niczego nie maja, nic nie potrafia.