Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

czemu zycie musi byc takie chvjowe

Polecane posty

sa momenty ze jest pieknie a sa momenty ze jest chvjnia. I chvjnia u mnie jest wtedy, kiedy inni ludzie mi sie nie to ze narzucaja, ale musze dla nich przeznaczac swoj czas, i wtedy mam depreche, i potem oni maja jakies akcje rozne np siostra jednego typa ma jakas bakterie, inny typo lezy w szpitalu bo ma jakas chorobe, ktos sie chce ze mna spotkac a ja niekoniecznie chce, i tak to wyglada :/. Wkvrwia mnie gdy inni ludzie chca miec ze mna cos wspolnego :( Depresja to dla mnie jest

musze znowu znalezc czas dla siebie, choc na poczatku przyszlego miesiaca jade do londynu :D. Bardzo bardzo chce nagrywac widea do muzyki, musze sie jutro moze w naturke przejsc bo obok mnie jest piekna naturka a pare krokow dalej rezerwat natury...

Gość gość
potrzebujesz silnych bodźców. Sama nie wiem... może zacznij wąchać obsrane gacie?

Lol xd. Niby skad wezme takie gacie. Ja gram w gry i na perkusji i tyle, nic mi do szczescia nie jest potrzebne. Chce by ludzie przestali sie na sile i ogolnie, wpi3rdalac w moje zycie i mnie osadzac gvwno o mnie wiedzac. Nie zawsze cos jest takim jakim sie widzi.

Gość gość
pewnie jesteś prawiczkiem 🖐️ niestety ale to cie całkowicie dyskwalifikuje jako aktywny element społeczeństwa. Sory batory

A kto powiedzial, ze ja chce nalezec do spoelczenstwa, jak spoleczenstwo to bieda i tepota :D🖐️