Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego wy kobiety tak się zachowujecie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem w tzw. średnim wieku. Poznałem na pewnym portalu randkowym pewna panią, ona do mnie napisała i zaproponowała spotkanie. Zgodziłem się i podałem nazwę ulicy i nazwę lokalu oraz datę i godzinę spotkania. Ale przed spotkaniem przysłała mi informację, że naprawdę nie jest z mojego miasta jak podaje na profilu, tylko z mniejszego obok (to tak jak np. Pruszków a Warszawa :P) i że chyba mi to nie powinno przeszkadzać. No nic, poszedłem, czekalem, po upływie kwadransa po czasie zadzwonilem, ale nie odbierała. Przyzłała za to SMSa, że była i mnie nie było. Zapytałem więc kelnerki czy była tu taka pani i podałem opis na podstawie zdjecia. kelnerka powiedział, że takiej osoby nie widziała. Oczywiscie nie było sensu dalej dzwonic ani pisac... Drugi przykład. Pisze pani i podaje że pracuje w handlu. Pytam co robi. "Wszystko". Ale co konkretnie? Nastepnego dnia "zbieram puszki po piwie" :( ręce opadają. pewnie pracuje w markecie i się zwyczajnie wstydzi. I co, mysli że prawda nie wyszlaby na jaw? A osobny temat to bardzo nieaktualne zdjęcia. Na fotce mloda dziewczyna, a przychodzi mocno wiekowa pani. Na co wy kobiety liczycie??? Na frajerów j debili??? Takie spotkania to strata czasu, poza tym ktoś się może wkurzyć i opisac wszystko w necie wraz ze zdjęciami !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować