Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria wojtasz

jogobella trnd

Polecane posty

Gość maria wojtasz

TRND i Jogobella uadło mi sie dostac do pysznego projektu dzieciaki zadowolone, zreszta nie tylko one Teraz czas wyruszyc do sklepu po jogurty no i czekamy na kuriera ma sie dzisaj u nas zjawic z paczka powitalna :) szykuje sie pyszna kampania

Gość zuzanna kozdeba
my rowniez dostalismy sie do wspaniałej kampani jogobella z trnd, to nasz pierwszy raz w testowaniu.juz nei mozemy sie doczekac zakupów jogurtów i degustacji, no i n akuriera czekamy i na nasz podkładke sniadaniowa

Gość Calypsooo
I ja również biorę udział w projekcie :) Szkoda tylko, że w sklepach nie było wszystkich dostępnych wariantów smakowych ;( No, ale te które są i tak wypełniły moją lodówkę i cieszą oczy i kubki smakowe moje i moich bliskich ;) Jak na razie króluje Jogobella breakfast :)

Gość Kinga2604
Również biorę udział w projekcie :) Bardzo pdooba mi się fakt, ze jest tyle wariantów smakowych, dzięki czemu każdy może znaleźć coś dla siebie. Według mnie najlepsza jest Jogobella Breakfast Strawberry, jednak wśród moich znajomych opinie są podzielone :) Mimo wszystko jest to wspaniała, a przede wszystkim smaczna przekąska i z całego serca mogę ją wszystkim polecić:)