Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkk2

Antykoncepcja po 40

Polecane posty

Gość rasojja
O antykoncepcji w tym wieku powinien zadecydował lekarz, to jemu zaufaj i niech ci zrobi badania po których dobierze ci odpowiednie pigułki stosowne do wieku i samopoczucia

Gość morszczak
A czemu poleca się kobietom po 40 minipigułkę zamiast dwuskładnikowych tabletek?

Gość gość
gość 2016.11.17 Szczerze mówiąc słyszę pierwszy raz o komputerze cyklu. Weszłam na stronę cyclotest polska i bardzo zainteresowały mnie te komputery. Któraś z was korzysta z takowego i może się wypowiedzieć na jego temat? od 8 miesięcy używam cyclotest myway. Szczerze, obecnie nie wyobrażam sobie innej metody. Ma bardzo wiele funkcji a jest przy tym bardzo prosty w użyciu i skuteczny. Dzięki niemu doskonale poznałam swój cykl i np szybciej potrafię wychwycić różne anomalie.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Pogadałam z mężem na ten temat jakiś czas temu i nie uwierzycie...kupił mi go pod choinkę :)

Gość gość
Czy teraz ma stałą wygodę?

Gość gośćdalia
Ja nie uzywam zadnej antykoncepcji od ponad trzech lat i nie zaszlam i mysle że juz nie zajde w ciaze42

Gość gość
Czekaj az zaskoczysz i sie bzykaj bez zabezpieczeń

Gość gośćdalia
Watpie,ze zaskocze,akurat pewnie bzykam sie w dni nieplodne,pozatym,ponad trzy lata,pewnie to juz starosc moja,kaciubke sobie kupie i rozance zaczne klepac,bo juz stara jestem

Możecie też zastosować inne metody antykoncepcji, chociażby pierścień dopochwowy. Wiem, że jako facet możesz nie mieć o tym pojęcia, dlatego od razu podsyłam link z opisem wszystkiego http://www.kobiety.org/pierscien-dopochwowy Właściwie razem powinniście wybrać jakąś metodę.